LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța a câștigat „Paleta de Argint“ (GALERIE FOTO)

 LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța a câștigat „Paleta de Argint“ (GALERIE FOTO)
Ediția 2024 a tradiționalului trofeu „Paleta de Argint“ la tenis de masă, întrecere desfășurată la Buzău și rezervată fetelor și băieților cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, i-a revenit echipei LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța.
 

Trofeul “Paleta de Argint” a fost câștigat, în 2024, de LPS NR Constanța I, un moment special din cariera sportivilor și antrenorilor implicați!

Cu 74 puncte acumulate de-a lungul zilelor de concurs, LPS NR Constanța rămâne inscripționat pe trofeul ediției din acest an. CSM Buzău a ocupat locul secund, cu 55 puncte, iar pe trei s-a clasat ACS Spartanii Dumbrăveni, cu 39 puncte, este mesajul Federației Române de Tenis de Masă.  

Echipa câștigătoare a fost formată din Vladimir Filimon Romanescu, Șerban Rădulescu, Robert Zamfir, Amalia Oniscu, Mona Bordușanu și Sara Buhaciuc. Antrenori: Cristi Grigore, Timea Urszuly, Denisa Urîtu.
  
Trofeul în proba individuală a fost câștigat de Vladimir Filimon Romanescu, în timp ce medalia de bronz i-a revenit lui Șerban Rădulescu.
 
De asemenea, pe locul întâi s-a clasat și echipa masculină LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța I (Vladimir Filimon Romanescu, Șerban Rădulescu, Robert Zamfir).
 
LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța a câștigat „Paleta de Argint“ (GALERIE FOTO)LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța a ocupat un loc pe podium și la Top 16 pentru categoria de vârstă Under-13, de la Odorheiu Secuiesc.
 
Alexandra Stoian s-a clasat pe poziția a treia, în timp ce restul reprezentanților LPS au ocupat locurile: 9 – Crina Buhaciuc, 12 – Ioana Drugă, 15 – Letiția Petculescu. 16 – Larian Măgura. Antrenori: Anamaria Sebe, Iulia Caragea.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă, Tenis de Masă Constanța)

Citește și:

Tenis de masă Constanța
Bianca Mei-Roșu și Andreea Teglaș, pe podium la Campionatul Balcanic (GALERIE FOTO)

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
5:56 am, iulie 16, 2024
temperature icon 27°C
cer acoperit de nori
Humidity 60 %
Pressure 1011 mb
Wind 15 Km/h
Wind Gust: 25 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:36 am
Sunset: 8:45 pm
Close

Close
Navigation
Categories