Loredana Groza, mesaj important pentru Simona Halep. Ce i-a transmis după ce tenismena a fost suspendată 4 ani

Tribunalul Sport Resolutions a decis ca Simona Halep să fie suspendată vreme de patru ani. Sportiva a considerat această decizie una injustă, la fel cum sunt de părere nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Loredana Groza o susține pe sportivă și a ținut să-i transmită un mesaj important. 

Loredana Groza, Simona Halep

Loredana Groza se numără printre vedetele din showbiz-ul românesc autohton care și-au demonstrat susținerea față de sportiva noastră iubită. Prin intermdiul unei postări pe Instagram, Loredana Groza a dovedit că ea crede în nevinovăția Simonei. 

Artista a postat un mesaj de-a dreptul emoționant, prin intermediul căruia mărturisea că o consideră nevinovată pe Simona Halep, așa cum și este văzută de către majoritatea oamenilor atât din România, cât și din alte țări. Crede în talentul și dăruirea ei și este mai mult decât convinsă că adevărul va ieși la iveală. 

„Simona, ești și vei rămâne mereu number 1, pentru toți în care bate o inimă de român! Este absurd și nedrept să fii acuzată, tu fiind nevinovată! Te-ai luptat ca o leoaică și ai făcut sacrificii pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie! Suntem o țară prea mică să luptăm cu interesele subterane ale marilor puteri, într-un sport în care se învârtesc sume exorbitante! Dar tu ai reușit să le arăți că dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni și asta nu le-a convenit! Știu că vei renaște ca o pasăre phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî! Sunt alături de tine și la bine, și la greu și îmi doresc ca toți românii să fie! Hai Simona! Hai Romania!

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:01 pm, mai 19, 2024
temperature icon 15°C
cer acoperit de nori
Humidity 79 %
Pressure 1017 mb
Wind 14 Km/h
Wind Gust: 19 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:34 am
Sunset: 8:29 pm
Close

Close
Navigation
Categories