Irinel Columbeanu a pierdut singura amintire de la Anna Lesko: „Mi-au luat foc și amintirile”

După mai bine de 18 ani de la despărțirea de Anna Lesko, fostul ei iubit, Irinel Colmbeanu a făcut o serie de declarații despre modul tragic în care a pierdut singurul lucru care-i mai amintea de artistă: un tablou care a ars odată cu vila din Izvorani, în incendiul din anul 2020. 

Anna Lesko și Irinel Columbeanu, foto: Arhivă presă Irinel Columbeanu și Anna Lesko au format un cuplu vreme de opt ani de zile, în perioada anilor 1996-2004, când locul i-a fost luat de Monica Gabor, fosta lui soție. Deși cei doi au mers pe drumuri diferite, amintirile dăinuiesc și acum. 

Afaceristul de la Izvorani a ținut ani buni primele pagini ale ziarelor cu relațiile sale tumultoase. S-a iubit cu femei care mai de care mai frumoase, printre care se numără și Anna Lesko. Basarabeanca s-a cuplat cu el pe vremea când ea avea 17 ani, iar el 38. Relația lor a fost una pasională, și în timpul ei Anna i-a făcut acestuia un cadou unic: un tablou pictat chiar de către ea. 

Irinel Columbeanu l-a păstrat vreme de mai bine de un deceniu, până când a ars, atunci când i-a luat foc vila de la Izvorani. 

„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc.

Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a spus Columbeanu, potrivit ziareonline.ro. 

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au iubit foarte mult, însă au decis să pună punct după opt ani de zile petrecuți împreună.

Deși timpul a trecut, basarabeanca mărturisea că lângă afaceristul din Izvorani a fost cea mai fericită. A recunoscut că l-a iubit și că l-a susținut în momentele grele. 

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko despre relația cu Irinel Columbeanu, acum ceva timp, citează click.ro.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
2:25 pm, septembrie 28, 2023
27°C
cer acoperit de nori
Wind: 28 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories