Ionuț Vînă – „Vrem să-i răsplătim pe fani cu fotbal frumos și cu victorii“

 
Ionuț Vînă - „Vrem să-i răsplătim pe fani cu fotbal frumos și cu victorii“
 

 
Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, este neînvinsă în cele trei meciuri susținute până acum în 2024, strângând șapte puncte din trei meciuri. Luni, 12 februarie, de la ora 20.00, urmează meciul de la Ovidiu cu ultima clasată, Dinamo București.
 
Aflați în clasament pe loc de play-off, cinci, cu 37 de puncte, „marinarii“ au înregistrat în noul an două victorii, 2-1 în deplasare cu Universitatea Craiova, 1-0 acasă cu FCU 1948 Craiova, și un egal, 1-1 pe terenul liderului detașat, FCSB, care venea după patru victorii în campionat. Egalul de la București, într-o partidă în care Farul a fost dezavantajată de arbitraj, a urcat la șapte numărul partidelor consecutive în care echipa de pe litoral nu a mai pierdut în Superligă. 
 
„Orice meci cu Dinamo este dificil“
 
Ionuț Vînă - „Vrem să-i răsplătim pe fani cu fotbal frumos și cu victorii“„Un punct important cu FCSB. Am luat șapte puncte din ultimele meciuri, ceea ce constituie un procentaj bun. Cred că putem scoate mai mult, dar, în condițiile date, un punct la FCSB a fost echitabil. Suntem sus în clasament și ne așteaptă și alte meciuri importante. Urmează partida cu Dinamo de acasă, pregătim partida la victorie, să luăm trei puncte. Acasă este altceva, suntem pe o pantă ascendentă și sperăm să o ținem tot așa. Orice meci cu Dinamo este dificil, indiferent de locul ocupat în clasament. Dinamo este un club mare, chiar dacă trece prin niște probleme de câțiva ani încoace. Are problem interne, dar nu ne privește pe noi. Trebuie să dăm 100% la fiecare meci. Orice partidă cu formați mari, aici incluzând și Dinamo, este dificilă. Trebuie să avem grijă și să practicăm fotbalul nostru. Cu siguranță, va conta și sprijinul publicului. Meciurile de acasă sunt mereu foarte importante. Avem spectatorii de partea noastră și ne împing la fiecare fază. Simțim că sunt alături de noi, ceea ce ne dă un impuls important. Le mulțumim că au fost alături de noi și la București, cu FCSB, și ne dorim să vină în număr mare și la partida cu Dinamo. Vrem să-i răsplătim cu fotbal frumos și cu victorii“, a declarat mijlocașul farist Ionuț Vînă, la Farul TV.
 
Mai multe echipe de juniori de la Farul Constanța au susținut în weekend meciuri amicale. Formațiile Under-16 (antrenor, Liviu Ștefan) și Under-15 (antrenor, Marius Axinciuc) s-au deplasat în Bulgaria, pentru teste în compania echipelor similare de la Cerno More Varna. Dacă partida juniorilor U-16 le-a revenit gazdelor, constănțenii s-au revanșat în confruntarea juniorilor U-15.
Ionuț Vînă - „Vrem să-i răsplătim pe fani cu fotbal frumos și cu victorii“ 
Cerno More Varna U16 – Farul U16 4-0 (2-0)
 
Golurile s-au marcat în minutele 5, 20, 58 și 63. S-au jucat două reprize a câte 45 de minute.
 
Farul U-16 a jucat cu: Barbu (65 Șonel) – Gheorghe, Bituleanu, Căldăraru, Tînjală (50 Dragomir) – Sanda (41 Man), Seceleanu, Popeșteanu (65 Avram) – Oancea, Pătru (68 D. Croitoru), Spînu (46 Mihai).
 
Cerno More Varna U15 – Farul U15 0-3 (0-1)
 
Au marcat: Sergiu Rezmiveș 19, 68, Alexandru Goncear 52.
 
Farul U15 (antrenor Marius Axinciuc): Matei Florea (41 Taș Baran) – Carabaș (61 Drochioi), Plugaru, Budescu (41 Apetroaei), Pambuca (61 Vilcinschi) – Iordache, Buzdugan (41 Murariu), Telehoi (61 Avram) – Goncear (69 Stere), Rezmiveș (41 Șifiringă), Marincean (56 Rezmiveș).
 
S-au jucat două reprize a câte 40 de minute.
 
În alte două confruntări amicable, combinata  Farul U18 – U17 a cedat în fața formației de Liga a III-a Gloria Băneasa, iar Farul U13 s-a impus în fața omologilor bulgari de la Spartak Varna.
Ionuț Vînă - „Vrem să-i răsplătim pe fani cu fotbal frumos și cu victorii“ 
Farul U18 – U17 – Gloria Băneasa 0-1 (0-0)
 
A marcat: Fernandes 47.
Farul U18 (antrenori Stere Banoti și Dan Ochia) – Repriza I: Rafael Munteanu – Popa, Ștefănescu, Gică (27 Croitoru) – Cercel, Popovici, Leonte, Chihaia – Păcuraru, Codreanu, Băsceanu. Repriza a II-a: Frățilă – Rareș Munteanu, Podoleanu, Burlacu (75 Coman), Rîpeanu – Păun (75 Sima), Marchidan, Birbic – Sima (68 Avrămescu), Somandru, Berchez.
 
S-au jucat două reprize a câte 45 de minute.
 
Farul U13 – Spartak Varna U13 4-2 (1-1)
 
Pentru Farul au marcat Luca Buică 39, Luca Graure 48, 63, David Brătianu 80, adversarii punctând în minutele 6 și 70.
 
Farul U13 (antrenor Bogdan Ciocănel): Mircea (41 Ghiță) – Răduca (29 Michiu), Grasu (29 Kabtour), Vochin (29 Dajiu), Mela (29 Coman) – Buică, Călin, Bețiu (29 Popescu) – Graure, Murguleț (29 Brătianu), Curumi (29 Cioangă).
 
S-au jucat două reprize a câte 40 de minute.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța
Gheorghe Hagi, desemnat de AFAN cel mai bun antrenor din România în sezonul 2022/2023

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:32 pm, februarie 23, 2024
temperature icon 6°C
nori împrăștiați
Humidity 90 %
Pressure 1016 mb
Wind 22 Km/h
Wind Gust: 41 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories