Ionuţ Stroe: „Comasarea alegerilor parlamentare cu cele prezidenţiale poate fi o ipoteză de lucru”

Comasarea alegerilor parlamentare cu cele prezidenţiale poate fi o ipoteză de lucru, fiind practic o revenire la modul în care se organizau alegeri în trecut, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe.

Întrebat dacă PNL ar putea susţine varianta unei duble comasări – adică alegerile europarlamentare cu cele locale, dar şi alegerile parlamentare cu prezidenţialele -, Ionuţ Stroe a spus că deocamdată este o idee, adăugând că e nevoie de modificarea legislaţiei electorale.

„Poate fi o ipoteză de lucru în cadrul şedinţei coaliţiei. În mod evident că, dacă s-ar merge pe un asemenea scenariu, este nevoie şi de anumite modificări referitoare la legislaţia electorală. Deocamdată este o idee care, probabil, se va discuta mâine, cred, sau probabil în următoarele întâlniri în cadrul coaliţiei. Mai multe detalii vor fi publice în momentul în care se va cădea de acord asupra unei modalităţi, în condiţiile în care se vor lua decizii. Deocamdată sunt doar discuţii. Ar fi practic o revenire la modelul în care organizam în trecut alegeri. Până în 2004 alegerile parlamentare coincideau cu alegerile prezidenţiale”, a afirmat Stroe, la Palatul Parlamentului. 

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
1:28 am, februarie 24, 2024
temperature icon 7°C
nori împrăștiați
Humidity 92 %
Pressure 1016 mb
Wind 20 Km/h
Wind Gust: 35 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:52 am
Sunset: 5:45 pm
Close

Close
Navigation
Categories