Intervențiile poliției, în ultimele 24 de ore

Intervențiile poliției, în ultimele 24 de ore

 

 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.800 de lei.
Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 5 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, în aceeași zi, la data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea si combaterea furturilor din locuințe.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 10.000 de lei.
 
Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru  menținerea ordinii publice și liniștii publice.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.000 de lei.
 

„La data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea si combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră”, spun polițiștii.

 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.400 de lei.
 
În timp ce astăzi, 7 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii publice și liniștii publice și pentru prevenirea si combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 

„În urma neregulilor constatate, fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.100 de lei”, transmite IPJ Constanța.
 

Citește și
Atenție, șoferi! Mai multe schimbări importante au loc în traficul rutier din municipiul Constanța!

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:33 am, februarie 23, 2024
temperature icon 5°C
cer acoperit de nori
Humidity 84 %
Pressure 1017 mb
Wind 21 Km/h
Wind Gust: 38 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories