Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Institutul Național De Cercetare – Dezvoltare Marină Grigore Antipa A încheiat Un Contract Cu O Firmă Din București. Despre Ce Este Vorba (DOCUMENTE) — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare Marină Grigore Antipa a încheiat un contract cu o firmă din București. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare Marină Grigore Antipa a încheiat un contract cu o firmă din București. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare Marină Grigore Antipa, din Constanța, și Russi Scientific Instruments au încheiat, prin cumpărare directă, un contract în valoare de 160.512,61 de lei.
 
Anunțul de atribuire a fost publicat în SEAP pe 7 iunie 2024.
 
Obiectul contractului încheiat între cele două părți este „spectrometru portabil FT – IR”.
 
Instrumentul va ajuta la analiza materialelor solide și lichide, după cum se specifică în detalii.
 
Spectrometrul are următoarele specificații:

 
Despre Russi Scientific Instruments
 
Potrivit termene.ro, Russi Scientific Instruments SRL are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata nespecializat”, a fost înființată în anul 1998 și sediul este pe strada Popa Soare nr. 49, sectorul 2, București.
 
În anul 2023, firma a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 8.641.581 de lei, un profit egal cu 722.924 de lei și patru angajați.
 
Firma are un capital social egal cu 50.200 de lei.
 
Ana Russi și Florin Russi sunt asociați cu părți egale în firmă. Ei au și funcția de administratori.
 
Licitatiapublica.ro arată că Russi Scientific Instruments SRL are 156 de cumpărări directe încheiate la nivel național, doar două având legătură cu județul Constanța. Pe 27 iulie 2022 era încheiat primul contact, autoritatea contractantă fiind Universitatea „Ovidius” Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Ambarcațiune achiziționată de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“ (DOCUMENT) 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:48 am, iunie 14, 2024
temperature icon 20°C
cer acoperit de nori
Humidity 87 %
Pressure 1010 mb
Wind 18 Km/h
Wind Gust: 23 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:50 pm
Close

Close
Navigation
Categories