Înscrierile pentru examenul de bacalaureat, afectate în mai multe judeţe. La Constanţa, în majoritatea cazurilor se fac înscrieri

În timp ce situaţia înscrierilor pentru examenul de bacalaureat este incertă în multe judeţe din ţară, din cauza gevei profesorilor, în Constanţa inspectorii generali şcolari spun că nu sunt probleme.

Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Sorin Mihai, a afirmat că în majoritatea liceelor se fac înscrieri la bacalaureat, precizând că nu există până în prezent o situaţie a numărului candidaţilor care s-au înscris.

“Centralizăm la acest moment situaţiile excepţionale. În majoritatea cazurilor se fac înscrieri la bacalaureat. Aceste înscrieri au loc până pe data de 7 iunie şi astăzi este numai prima zi. Situaţia cu angajaţii care au aderat la grevă nu ne-a fost pusă la dispoziţie de către sindicate. Noi o solicităm către directori care pot constata numai atunci când avem o condică de prezenţă care este semnată sau nu, în care se precizează – grevă”, a declarat Sorin Mihai, luni, pentru News.ro.

El a precizat că nu există o situaţie a numărului de candidaţi înscrişi la bacalaureat până în prezent.

De asemenea, inspectorul şcolar general a mai afirmat că la nivelul ISJ Constanţa nu au fost primite sesizări din partea părinţilor că au fost cazuri când elevii nu s-au putut înscrie pentru examenul de bacalaureat.

Sursa: DobrogeaTV.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:20 am, iulie 20, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 63 %
Pressure 1012 mb
Wind 13 Km/h
Wind Gust: 11 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:40 am
Sunset: 8:42 pm
Close

Close
Navigation
Categories