Încă un parlamentar AUR a plecat din partid. Pe picior de plecare mai sunt alți trei deputați

Deputatul de Arad Vasile Nagy, singurul etnic maghiar al partidului AUR, a anunţat că părăseşte, începând de miercuri, grupul parlamentar al partidului, urmând să activeze ca neafiliat, pentru moment:

„Astăzi, în şedinţa Grupului parlamentar AUR din Camera Deputaţilor, mi-am anunţat colegii că am decis să părăsesc acest grup. Până ce voi analiza strategia politică pe care o voi aborda în viitor, voi activa în Parlament ca deputat neafiliat. Este un anunţ important pentru orice persoană implicată în politică, le mulţumesc colegilor din Grupul parlamentar AUR pentru buna colaborare, dar de astăzi, drumurile noastre politice se despart. Este important să fii ferm în convingerile tale politice şi să îţi urmezi viziunea, chiar dacă asta înseamnă să iei decizii grele. Voi continua să apăr acele valori care m-au făcut să intru în politică: cinstea, corectitudinea, dragostea faţă de ţară şi popor, dedicarea totală pentru a-mi valorifica experienţa în favoarea electoratului, cel care, prin voturile sale, ne-a trimis pe fiecare dintre noi în Parlamentul României”, a declarat Vasile Nagy, deputat de Arad, conform comunicatului.

Vasile Nagy a părăsit partidul întrucât George Simion a desemnat o conducere formată din persoane apropiate baronului liberal de Arad, Gheorghe Falcă. Alți 10 deputați și 2 senatori AUR au demisionat din partid de la începutul legislaturii. De asemenea, mai urmează încă trei. Este vorba despre deputatul Sebastian Suciu de la Sibiu, care s-a confruntat cu o conducere desemnată de același Simion provenită din USR. Mihail Albișteanu și Cristian Ivănuță, deputați de Iași, sunt de asemenea pe picior de plecare, întrucât conducerea de acolo a fost dată pe mâna unui administrator de service auto, mare sponsor al partidului. Albișteanu și Ivănuță sunt aduși în partid de Claudiu Târziu, astfel că în ochii lui Simion sunt… irelevanți.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:45 am, februarie 23, 2024
temperature icon 7°C
cer acoperit de nori
Humidity 82 %
Pressure 1015 mb
Wind 28 Km/h
Wind Gust: 42 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories