Încă un aspirant pentru fotoliul de primar: Andrei Popescu, independent pentru Primăria Constanța. „Vreau să mă lupt cu blatiștii, oportuniștii și mincinoșii”

Fostul consilier local independent din mandatul 2016 – 2020, Andrei Popescu, revine în cursa politică, din aceeași ipostază, respectiv fără culoare politică. Andrei Popescu și-a anunțat astăzi intenția de candidatură la alegerile locale din 9 iunie, susținând faptul că „vreau să lupt cu blatiștii, oportuniștii și mincinoșii”:

„De mic, tot ce am câștigat a fost prin luptă. Nimic nu a venit gratuit, cu toate că, poate, uneori, mi-aș fi dorit acest lucru. Dacă aș alege un cuvânt care sa mă definească acela este: luptător. Pentru tine, pentru mine, pentru toți; pentru bine, pentru onoare, pentru dreptate. Acesta este unul dintre motivele care mă determină să îmi doresc revenirea în Arenă. Vreau să lupt cu blatiștii, oportuniștii și mincinoșii, pentru oraș, bunăstare și viitor. Ce pot, știți și voi, doar m-ați văzut în ultimii ani. Ce vreau să fac vă voi povesti pe parcurs. Numai că, până voi putea lupta pentru voi INDEPENDENT de partide și interese, din Primărie sau din Consiliul Local, am nevoie de o mână de ajutor. De fapt, doar de o semnătură de susținere din partea voastră, a tuturor prietenilor mei reali și virtuali. În comentarii veți găsi tabelul pe care vă rog să îl descărcați, să îl completați cu atenție și să mi-l aduceți fie la punctul fix pe care vi-l voi comunica în câteva zile, fie îmi scrieți in privat și vin eu sa îl ridic. Cred în susținerea voastră, așa cum cred în determinarea mea de a lupta. Vă aștept lângă mine la un nou drum, cu Dumnezeu înainte!”, a transmis Andrei Popescu.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:14 pm, aprilie 22, 2024
temperature icon 12°C
cer fragmentat
Humidity 81 %
Pressure 1012 mb
Wind 42 Km/h
Wind Gust: 51 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:09 am
Sunset: 7:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories