Înalți reprezentanți ai SUA și UE discută despre transportul cerealelor din Ucraina

Înalți reprezentanți ai SUA și UE discută despre transportul cerealelor din UcrainaÎnalţi reprezentanţi ai Statelor Unite ale Americii, ai Uniunii Europene, Ucrainei, Republicii Moldova şi României discută, vineri, în Portul Constanța, despre transportul cerealelor din Ucraina.

Evenimentul este organizat de Ambasada SUA la Bucureşti, transmit reprezentanții Companiei Nationale  Administrația Porturilor Maritime SA Constanța. 

La ora 16.00, după finalizarea întâlnirii, va avea loc o conferință de presă la sediul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

La conferinţa de presă vor participa: ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, șeful biroului SUA care gestionează regimurile de sancţiuni (U.S. Sanctions Coordinator), Jim O’Brien, vicepremierul ucrainean Oleksandr Kubrakov, directorul pentru Transportul pe Apă de la Directoratul-General pentru Mobilitate şi Transport din cadrul Comisiei Europene, Magda Kopczynska şi ministrul Agriculturii din Republica Moldova, Vladimir Bolea, a mai punctat sursa citată. 

Citește și:

Nava „JETMAX 2”, sub pavilion Vanuatu, reținută în Portul Constanța!

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
3:06 pm, septembrie 26, 2023
27°C
câțiva nori
Wind: 38 Km/h
Pressure: 1021 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories