În scandalul profesoarei care a venit băută la Colegiul „Eminescu” va fi declanșată cercetarea disciplinară

În weekendul recent încheiat, o știre incredibilă a făcut înconjurul mass media, prin nefirescul ei. O profesoară de limba română de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Constanța a venit beată să le predea elevilor. În încercarea de a urca scările de la intrarea în centenarul colegiu constănțean, s-a dezechilibrat și a căzut peste mașinile parcate. Conducerea instituției l-a chemat pe soț pentru a fi dusă acasă.

Un fapt reprobabil, care nu-și are locul cu atât mai mult într-o unitate de învățământ din care elevii ar trebui să plece cu modele.

Respectivul cadru didactic al catedrei de limba și literatura română a deținut funcția de inspector școlar, dar și pe cea de director al Colegiului „Mihai Eminescu”, cu merite deosebite în organizarea a numeroase olimpiade de profil.

Tocmai din aceste considerente, în precedentele cazuri de abateri, colegii de la „Eminescu” i-au fost alături în încercarea de a o sprijini să revină la normal. Lovită de un crunt diagnostic, din păcate, profesoara nu s-a mai putut reabilita, cu toate încercările celor din jur. I-a fost acceptată revenirea la catedră în acest an școlar, după o bună perioadă de concediu medical, în speranța că lucrurile s-au… rezolvat.

Luni, 13 noiembrie, însă, va fi declanșată o cercetare disciplinară la Colegiul „Mihai Eminescu”, la finalul căreia, cel mai probabil, cariera la catedra de limba și literatura română se va încheia pentru profesoara în cauză. 

Sursa: CugetLiber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:28 am, iulie 20, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 63 %
Pressure 1012 mb
Wind 13 Km/h
Wind Gust: 11 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:40 am
Sunset: 8:42 pm
Close

Close
Navigation
Categories