În Constanța este nevoie de mai multe terenuri de sport și locuri de joacă. Ce propun consilierii USR?

În Constanța este nevoie de mai multe terenuri de sport și locuri de joacă. Ce propun consilierii USR?Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion spune că alături de colegii săi din USR, au identificat mai multe zone și terenuri ce pot fi redate comunității în acest scop.
 
Un exemplu este pe strada Bradului, din cartierul Palas, unde se află două clădiri dezafectate și vechi de aproximativ 100 de ani în care au funcționat Grădinița nr. 31 (mutată acum într-o clădire reabilitată) și o sală de sport.
 
„Ne dorim ca în locul clădirilor respective să fie amenajată o grădină publică care să cuprindă un loc de joacă și terenuri de sport. De aceea, încă din 2022 am propus realizarea studiilor de fezabilitate. Deși proiectul a fost aprobat, din păcate, așa cum s-a întâmplat și cu alte proiecte propuse de USR, primarul Vergil Chițac a ales să-l ignore.
 
Am revenit cu proiectul, acesta fiind propus pentru includerea în bugetul pe 2024. Rămâne de văzut dacă primarul și consilierii coaliției PNL-PSD vor vota în interesul constănțenilor din cartierul Palas sau dacă au alte planuri cu terenurile respective, așa cum au demonstrat în repetate rânduri”, susține Stelian Ion.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:35 am, februarie 24, 2024
temperature icon 6°C
nori împrăștiați
Humidity 89 %
Pressure 1016 mb
Wind 21 Km/h
Wind Gust: 38 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:52 am
Sunset: 5:45 pm
Close

Close
Navigation
Categories