Imperiul Leilor vine la ProTV într-o nouă formulă! Opt lei vor face cele mai bune investiții și alegeri în sezonul 4 

Începând cu 19 septembrie, în fiecare marți, de la ora 21.30, la ProTV, se va difuza „Imperiul Leilor”. Noutatea este că opt lei se vor afla în acest sezon, al patrulea la număr,  în fața celor de acasă, unii având deja câteva sezoane în care au schimbat destine, iar alții fiind pentru prima dată în acest rol.

Printre cei care revin se află: veteranul, Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut. 

Daniel Mischie

Alături de aceștia vor fi patru noi investitori: Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator &  Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier și Răzvan Raț, cunoscutul fost fotbalist și investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare. 

Și în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală! Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult.

Felix Pătrășcanu

Timp de trei sezoane, sute de afaceri aflate la început sau proiecte cu un potențial spectaculos au primit șansa la care sperau și unele dintre ele au început să sedimenteze deja un drum pe care vor putea cunoaște succesul. Acum este vremea altora să facă primul pas. 

Antreprenorii au cele mai bune planuri. E vremea să înceapă investițiile! Până când noul sezon va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO, toți pasionații pot afla noutăți de la filmările, urmărind conturile sociale ale show-ului. 

Dan Șucu

Dar până atunci, leii Dan Șucu și Cristina Bâtlan au povestit ce înseamnă acest nou sezon al „Imperiului Leilor” pentru ei, cu noii colegi de emisiune.

„Am noi colegi! Mi-a plăcut fiecare din sezoanele de până cum și îmi place foarte mult și acesta. Dar acest sezon „Imperiul Leilor” mi se pare chiar puțin mai dinamic!”, a mărturisit Dan Șucu.

„Sunt mai multe investiții pe care le-am făcut în aceste sezoane la „Imperiul Leilor” și nu e frumos să vorbesc de una singură, ceilalți ar fi nemulțumiți! Un antreprenor, așa cum am spus întotdeauna ar trebui să aibă extrem de multă tenacitate. Trebuie să înțeleagă că de mult mai multe ori pierzi decât câștigi și atunci trebuie să ai capacitatea de a  te repoziționa  întotdeauna și de a nu-ți pierde încrederea!”, ne-a mai spus cunoscutul om de afaceri. Atunci când a fost întrebat dacă a făcut vreodată o investiție proastă în tot acest timp de când este cunoscut pe piață, Dan Șucu a recunoscut: „Am făcut o grămadă de investiții  proaste. O grămadă! Fac mai des investiții proaste decât investiții bune!”, a spus patronul Mobexpert, scrie click.ro.

Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan e de părere că sezonul cu numărul 4 de la „Imperiul Leilor” este exact ce trebuie pentru antreprenorii care caută susținere și investitori de succes.

„E cel mai tare! Mi se pare că e cel mai tare format cu 8 investitori pentru că românii au acces, în primul rând,  la banii celor 8 investitori pentru că nu doar banii sunt importanți  într-un business, dar ei contează.  Este importantă și experiența leilor și astăzi avem în față  propunerilor oameni care într-adevăr au reușit și care au făcut business pe banii lor”, a spus singura „leoaică” din „Imperiul Leilor” de la ProTV, Cristina Bâtlan.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
10:17 am, septembrie 30, 2023
23°C
cer senin
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1018 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories