Hotelul Histria, din Mamaia, arată ca și cum a fost devastat, după un sezon fructuos! Video

Sezonul estival s-a cam încheiat iar hotelierii din Mamaia se plâng că nu a fost unul foarte productiv. Una dintre excepții este George Bosânceanu care a declarat pentru Replica că a avut un sezon foarte bun, hotelul Histria fiind aproape mereu plin. Totuși se pare că o parte din profit trebuie investită în renovarea hotelului care acum arată ca după bombardament. Scări ruginite gata să se rupă, bănci rupte, grătare roase parcă de vreme și o atmosferă de clădire părăsită de câțiva ani zeci de ani, asta se poate vedea în acest moment la Hotelul Histria. Cu toate acestea, Bosânceanu se declară mulțumit că a avut turiști chiar dacă acum trebuie să renoveze, aproape din temelii, hotelul.

Hotelul la începutul sezonului

Nu știm ce fel de turiști a cazat Hotelul Histria în această vară, însă pare că aceștia au avut un scop în a-l distruge. Stabilimentul arată ca după bombardament, părând în pericol de prăbușire la cea mai mică adiere de vânt. Scările exterioare sunt ruginite și gata să se destrame, leii care tronau falnic la intrarea în hotel stau ”pleoștiți”, lângă un aparat de cafea ”decrepit”, iar peisajul continuă în curtea din spate unde grătarul pare că nu a mai fost folosit de foarte mult timp, iar băncile sunt rupte.

Hotelul la final de sezon

Cu toate aceste ”mici” impedimente, potrivit declarațiilor lui George Bosânceanu, hotelul a fost plin în acest sezon, iar starea de acum se ”datorează” chiar turiștilor, degradarea fiind opera acestora, însă până sezonul viitor hotelul va fi renovat:

„Pe ușa de la intrare scrie că este închis pentru renovare. Pe unde au trecut mii de turiști normal că au distrus acuma trebuie să repar. Totdeauna la sfârșitul verii în urma turiștilor trebuie să repari ca în fiecare an. Totdeauna hotelul arată bine când se deschide la început. În privința scărilor, din cauza aerului sărat fierul ruginește și trebuie revopsit totdeauna în toamnă. A fost o vară foarte bună și eu sunt mulțumit chiar dacă trebuie să repar în urma turiștilor.” a declarat George Bosânceanu, pentru Replica de Constanța.

Iată că sezonul estival nu a fost chiar atât de slab, cel puțin pentru unii dintre hotelieri, care își permit să investească în renovarea spațiilor de cazare, probabil din profitul obținut.

Video:

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
8:34 am, septembrie 30, 2023
19°C
nori împrăștiați
Wind: 27 Km/h
Pressure: 1017 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories