Hotelierii din sudul litoralului reclamă numărul mare al controalelor în sezonul estival. OMD Mangalia a cerut dezvoltarea Aeroportului Tuzla

Hotelierii din sudul litoralului reclamă numărul mare al controalelor instituțiilor de stat în sezonul estival, iar verificările au dus la blocaje din punct de vedere financiar, iar relația cu turiștii a fost înregunată, a anunțat, luni, Organizația de Management al Destinației Mangalia.

„Agenţii economici din staţiunile turistice din sudul litoralului, reuniţi în şedinţa anuală a Organizaţiei de Management al Destinaţiei Mangalia, au reclamat numărul mare de controale din partea instituţiilor statului, pe parcursul sezonului estival, recent încheiat, fapt ce a cauzat blocaje financiare şi dificultăţi în relaţia cu turiştii. Aceştia au explicat (…) că, în cele 60 de zile de sezon estival, au primit aproape 50 de controale din partea organelor de control abilitate. Prefectul Constanţei a preluat toate sesizările agenţilor economici şi a dat asigurări că va transmite nemulţumirile acestora, reprezentanţilor din Guvernul României”, se arată într-un comunicat de presă transmis de OMD Mangalia, conform Adevărul.

La ședință, reprezentanții administrației locale au prezentat stadiul lucrărilor de modernizare din stațiuni, dar și proiecte care vor fi finanțate din fonduri europene sau guvernamentale. Mai mult, s-a adus în discuție și subiectul dezvoltării Aeroportului Tuzla și atragerea mai multor turiști.

Sursa: TomisNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
1:27 am, iulie 20, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 51 %
Pressure 1012 mb
Wind 19 Km/h
Wind Gust: 42 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:40 am
Sunset: 8:42 pm
Close

Close
Navigation
Categories