Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Horia Constantinescu: „De Mâine Mă întorc La ANPC. Rămân Spectatorul Dezvoltării Constanței, Oraș Cu Mai Multe Cratere Decât Pe Lună! Dumitrache M-a Asigurat Că Tot Ce Am Promis Se Va Concretiza” — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Horia Constantinescu: „De mâine mă întorc la ANPC. Rămân spectatorul dezvoltării Constanței, oraș cu mai multe cratere decât pe Lună! Dumitrache m-a asigurat că tot ce am promis se va concretiza”

Candidatul PSD pentru funcția de primar al Constanței, Horia Constantinescu, și-a recunoscut încă de dimineață înfrângerea la alegerile locale desfășurate ieri. Astăzi, de la 14:00, a organizat o conferință de presă la un restaurant din Portul Tomis, unde a anunțat faptul că revine la Protecția Consumatorului, având acolo postul suspendat pentru a putea candida la Constanța. În stilul caracteristic, Constantinescu a arătat ironic faptul că va rămâne spectatorul dezvoltării Constanței, oraș adjudecat din nou de Vergil Chițac și care se face remarcat „cu mai multe cratere decât pe Lună”:

Indiferent de lupta pe care am dus-o, trebuie să felicit și echipa din care fac parte, echipa PSD la nivel de municipiu, pentru rezultatul obținut. Suntem în faza finală a unui episod. De mâine mă întorc la Protecția Consumatorului. Nu înțeleg să-mi iau nici un fel de concediu, nici un fel de vacanță, nu îmi este caracteristic. (…) Voi rămâne spectatorul dezvoltării acestui oraș. Voi continua să susțin proiectele cu care am venit în fața constănțenilor. Ion Dumitrache m-a asigurat că tot ce am promis acestui oraș se va concretiza în proiecte. Am regretul că nu am reușit să conving electoratul să se mobilizeze. Cu toată lipsa de modestie știu că aș fi putiut oferi constănțenilor două mandate într-unul singur. Cred că la nivel personal a câștigat Vergil Chițac. Cred că am dormit puțin mai mult, aș fi putut dezvolta o campanie mai incivisvă. Trebuie să le mulțumesc celor care au crezut în proiectele noastre. Sper ca de data aceasta primarul să continue Parcul Tăbărăcie, să ducă lucrurile cu mai puțină superficialitate la bun sfârșit și să le arate constănțenilor că merită să fie primar. Nu iau în calcul implicarea politică pentru ocuparea unei funcții. Imi voi continua activitatea de Protecția Consumatorului. Mai avem două campanii electorale importante până la finalul acestui an. Am obligația morală să întorc acest efort al lor printr-un efort personal. Voi fi alături de formațiunea politică pe care o reprezint. Nu mă voi zbate să intru în ceva ce s-a dovedit inutil. Este păcat să nu lăsăm constănțeni să se bucure de peisajul selenar al acestui oraș care are mai multe cratere decât sunt pe Lună”, a subliniat Horia Constantinescu.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
5:53 am, iunie 14, 2024
temperature icon 18°C
cer fragmentat
Humidity 87 %
Pressure 1010 mb
Wind 10 Km/h
Wind Gust: 11 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:50 pm
Close

Close
Navigation
Categories