Histria Shipmanagement SRL cumpără un teren de la Cuget Liber SA. Iată ce valoare are

Histria Shipmanagement SRL cumpără un teren de la Cuget Liber SA. Iată ce valoare are

 
Societatea Cuget Liber S.A. a adoptat hotărârea nr. 57 din data de 31 iulie 2023, a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor, decizie ce s-a publicat în Monitorul Oficial al României pe data de 11 septembrie 2023.
 
În urma şedinţei legal constituită din data de 31.07.2023, la prima convocare, ale cărei dezbateri au fost consemnate în procesul-verbal încheiat în acest sens, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii cuget liber S.A., Constanţa, cu participarea acţionarului majoritar, deţinând 1.020.199 acţiuni din numărul total de 1.110.037, respectiv 91,86% din capitalul social, cu unanimitate de voturi a decis următoarele:
 
„1.Se aprobă oferta înaintată de Histria Shipmanagement – S.R.L. şi se aprobă vânzarea terenului, proprietatea societăţii, în suprafaţă de 4.905 mp din măsurători (4.991 mp din acte), situat în Constanţa, bd. I.C. Brătianu nr. 5, judeţul Constanţa, preţul de vânzare fiind de 1.471.500 euro, în echivalent lei la cursul de schimb BNR din ziua semnării contractului de vânzare/cumpărare.
 
2.Se împuterniceşte Gigică Cheraţa, membru al Consiliului de Administraţie şi director general al societăţii, să reprezinte societatea pentru negocierea şi semnarea contractului de vânzare-cumpărare, cu respectarea celor de mai sus, precum şi pentru semnarea oricăror documente ce vor fi necesare pentru executarea şi înregistrarea contractului”.
 

Despre Histria Shipmanagement SRL

 
Firma este fondată în anul 1995, iar pentru anul financiar 2022 a raportat 48 de salariați, o cifră de afaceri de 12,9 milioane lei și un profit de 1,72 milioane lei. Activitatea principală a firmei constă în „Activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă”. Sediul social este pe strada Oborului nr. 24, Constanța. Asociați în firmă sunt AGI-AGRONAUT Global Investments Limited, firmă cu sediul în Cipru, ce deține 80% din părțile sociale, cât și Dumitrița Bosînceanu, ce deține 20%, cea din urmă fiind și administratorul companiei.
 
Dumitrița Bosînceanu mai este asociat în Histria Protguard SRL și Histria International SRL, cât și administrator la Șantierul Naval Constanța SA și Cuget Liber SA.
 
 
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Ministerul Apărării Naționale bagă în reparații fregata Mărășești! Cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)

 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
2:22 pm, septembrie 26, 2023
27°C
cer senin
Wind: 38 Km/h
Pressure: 1021 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories