Hagi a făcut o criză de nervi la finalul partidei cu FCSB: „Să iasă în față să vorbească”

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului a făcut o criză de nervi la finalul partidei de duminică seară, pierdută în fața FCSB-ului, în urma unui penalty discutabil dictat de centralul întâlnirii, Sebastian Colțescu.

De furia „Regelui” nu au scăpat nici conducătorii campioanei României, de la care Hagi așteaptă acum o reacție vehementă la adresa arbitrajului de care au avut parte „marinarii”.

„Ce să vorbesc eu, mă întrebi pe mine? Eu trebuie să fac tactică, eu trebuie să fac echipa să funcționeze, eu trebuie să mă duc la ale mele. Nu am nevoie să vorbesc. Conducerea trebuie să facă lucrul ăsta, nu eu. Conducerea trebuie să înceapă să vorbească. Să vorbească, să zică ce a văzut, dacă e corect sau nu. Eu de unde să vă zic, de pe bancă? Am luat cartonaș galben că mai aveam puțin și.. nu știu ce făceau, dar bine că au fost drăguți. Că dacă voiau și erau chitiți și cu asta îmi dădeau roșu și știi cum mă făcea? Mă împacheta și mă trimitea în tribună. Așa ceva eu n-am văzut. Așa ceva.. atâta aroganță posibilă, să nu te duci să vezi, sunt jucători care simulează și nu, noi vrem să dăm penalti, ca vrem noi. Ok, păi și ce facem? Unde am ajuns? Suntem la început de Campionat. Nici măcar la sfârșit. La început”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Sursa: DobrogeaTV.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
2:59 pm, septembrie 28, 2023
27°C
cer acoperit de nori
Wind: 28 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories