Gino Iorgulescu, la ieșirea din tribunal: „Băiatul meu nu a fost drogat!”

Luni, 11 septembrie, Gino Iorgulescu a fost prezent pentru prima dată la Curtea de Apel București de la începerea cazului.

Șeful LPF le-a transmis jurnaliștilor că are dovezi care certifică faptul că fiul său nu ar fi fost drogat în momentul în care a produs accidentul.

”Eu vreau să vă spun ceva, că băiatul meu nu a fost drogat și cine mai spune că e drogat, o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi și o să plătească, o să îi chemăm în instanță. Așteptăm să fie corectitudine. 

(n.r. cum se simte Mario?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ, are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește și ce face”, a declarat Gino Iorgulescu, la ieșirea din tribunal, informează prosport.ro.

Avocații lui Mario Iorgulescu au încercat să schimbe încadrarea juridică Avocații fiului lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, au încercat să schimbe încadrarea juridică din dosarul deschis după ce tânărul a intrat cu mașina într-un bărbat aflat într-un alt vehicul la semafor și l-a omorât. 

Concret, echipa legală a lui Iorgulescu a cerut în instanță, luni, schimbarea încadrării juridice din omor în ucidere din culpă.

Însă, conform Prosport, instanța a respins cererea apărării, astfel că Iorgulescu va fi judecat în continuare pentru omor, așa cum și-a dorit procurorul, potrivit digisport.ro. 

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
1:10 pm, septembrie 28, 2023
25°C
cer acoperit de nori
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories