Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Gheorghe Nițu, Candidat PNL Pentru Primăria Comunei Istria: „Propun O Administrație Bazată Pe Dezvoltare și Proiecte De Amploare, O Altă Abordare A Funcției De Primar” — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Gheorghe Nițu, candidat PNL pentru primăria comunei Istria: „Propun o administrație bazată pe dezvoltare și proiecte de amploare, o altă abordare a funcției de primar”

Pentru comuna Istria, Filiala PNL Constanța îl susține la funcția de primar pe Gheorghe Nițu. Candidatul liberal se află pentru prima dată în competiția electorală, convins că priceperea sa și viziunea nouă pe care o propune comunității, va aduce un plus valoare. Gheorghe Nițu vine cu o abordare nouă a funcției de primar:

De 35 de ani îmi desfășor activitatea în comuna Istria și am văzut cum gândește actuala administrație publică. Am accesat fonduri europene și am experiență în acest domeniu, legat de acest aspect, în acest moment, suntem aproape de finalizarea unui proiect de modernizare a infrastructurii de irigație, de pe raza comunei noastre, acoperind o suprafața de 1650 de hectare, urmând ca aceasta să fie extinsă până la 2500 de hectare, așa că, eu propun o administrație bazată pe dezvoltare și proiecte de amploare. Propun o altă abordare a funcției de primar. Cu o strategie solidă și bine stabilită, intenionez să accesez cât mai multe fonduri europene pentru investiții de amploare pentru a dezvolta comuna și pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor. Împreună cu echipa mea,  dorim să spijinim agricultorii și fermierii locali, atât cei mici cât și marii fermieri, pentru a asigura stabilitate și prosperitate sectorului agricol. Vrem să promovăm produsele locale și să încurajăm consumul acestora pentru a sprijini economia rurală. În zona noastră activitățile de bază sunt creșterea animalelor și agricultura, iar eu îmi propun să mă pliez pe nevoile cetățenilor. În acest sens, am în vedere înființarea unui parc de microferme, pentru micii fermieri din Istria și Nuntași. Aceștia vor avea posibilitatea să își țină animalele și să își desfășoare activitățile în afara intravilanului localității, pentru că, în prezent, se creează deseori conflicte între crescătorii de animale și ceilalți locuitori care sunt deranjați de miros, gălăgie și mizerie. În plus, odată ce funcționează într-un spațiu adecvat, în afara localității, fermierii vor avea posibilitatea să se asocieze și să acceseze fonduri nerambursabile pentru a se extinde sau pentru a-și dezvolta afacerile. Mă voi preocupa pentru a atrage investitori în vederea înființării de noi locuri de muncă. Știu că mulți locuitori ai comunei Istria se confruntă cu problema locului de muncă. Eu voi face tot ce îmi stă în putere pentru a construi oportunități concrete. În acest sens, un prim pas ar fi redeschiderea abatorului. Cândva în comuna noastră a funcționat un abator făcut și modernizat cu fonduri europene, o investiție uriașă. Aici lucrau aproximativ 150 de oameni, din diverse domenii de activități, oferind locuitorilor comunei noastre, oportunitatea în găsirea unui loc de muncă, atât celor calificați cât și celor necalificați. Acum este închis, iar spațiul se degradează. Eu vreau să caut și să asigur facilități, respectând cadrul legal, astfel încât să atragem un nou investitor care să redeschidă acest punct de lucru,” a punctat Gheorghe Nițu, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Istria.   

,,Construim parcuri cu locuri de joacă în satele Nuntași și Istria. Acestea vor fi adaptate pentru toate vârstele și vor avea zone speciale pentru cei mici. Vrem să fie un loc unde copiii să își exprime creativitatea și să se distreze în siguranță. Îmi propun să transformăm căminele culturale în spații moderne și funcționale. Vom restaura clădirile și le vom dota cu mobilier nou, astfel încât să poată găzdui diverse evenimente, atât în Istria cât și în Nuntași. Și, nu în ultimul rând voi investi în infrastructură. Vom continua lucrările de asfaltare a drumurilor publice, vom face trotuare în fiecare localitate, astfel încât mersul pe jos sau deplasarea cu mașina să se desfășoare în deplină siguranță. În accesarea și implementarea proiectelor noastre viitoare ne bazăm pe susținerea și sprijinul viitorului președinte al Consiliului Județean Constanța, primarul Florin Mitroi. Experiența sa de 20 de ani în administrație, dar și rezultatele pe care le-a obținut ca primar al localității Valu lui Traian, sunt pentru noi o garanție,” a concluzionat Gheorghe Nițu, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Istria.   

Partidul Național Liberal Filiala Constanța COD AEP 21240015

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
5:23 am, iunie 16, 2024
temperature icon 16°C
cer senin
Humidity 73 %
Pressure 1011 mb
Wind 12 Km/h
Wind Gust: 15 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:51 pm
Close

Close
Navigation
Categories