Furt de proporții: 70.000 de lei, sustrași dintr-o mașină, pe strada Soveja

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat, miercuri, 13 septembrie, o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 40 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Percheziția a avut loc în municipiul București.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 28 august, în jurul orei 17.30, prin copierea semnalului închiderii centralizate a unui autoturism, bărbatul ar fi descuiat vehiculul persoanei vătămate, parcat pe strada Soveja, din municipiul Constanța și ar fi sustras 70.000 de lei din interioriul autoturismului. În urma efectuării percheziției, din locuința persoanei bănuite au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe bunuri cu valoare probatorie, inclusiv o stație de emisie-recepție, care ar fi fost folosită la comiterea faptei. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța. La acțiune au participat și polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
4:15 pm, septembrie 26, 2023
27°C
cer senin
Wind: 38 Km/h
Pressure: 1020 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories