Furau telefoane mobile din mall pe care le vindeau. Acum sunt sub control judiciar

La data de 16 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea, au identificat un bărbat, de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.
În noaptea de 2 spre 3 aprilie a.c., împreună cu o altă persoană de sex masculin, bărbatul ar fi sustras 14 telefoane mobile din incinta unui magazin situat într-un mall din municipiul Constanța, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 58.000 de lei.
Bărbatul bănuit de comiterea faptei, care se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea, în satul Runcu din județul Constanța.
La data de 17 noiembrie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.
Față de bărbatul împreună cu care ar fi comis fapta, la data de 28 septembrie a.c. procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus, de asemenea, măsura preventivă a controlului judiciar.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
2:46 am, decembrie 6, 2023
temperature icon 3°C
cer acoperit de nori
Humidity 87 %
Pressure 1016 mb
Wind 18 Km/h
Wind Gust: 23 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 7:25 am
Sunset: 4:27 pm
Close

Close
Navigation
Categories