Funcție nouă la WhatsApp: Contacte favorite pentru apelurile video

WhatsApp este o platformă de messagerie folosită de milioane de utilizatori care accesează aplicația pentru comunicațiile zilnice. Deși inițial WhatsApp a fost folosit doar pentru mesagerie, acum este mai mult decât atât, iar oamenii se bazează și pe aplicația Meta pentru apeluri. Compania lansează noi funcții din când în când pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Se pare că acum dezvoltă o funcție care va permite utilizatorilor să selecteze contactele favorite pentru o plasare a apelurilor mai convenabilă pe iOS. Caracteristica, observată de WABetaInfo, va apărea în partea de sus a filei Apeluri, astfel încât un apel telefonic este întotdeauna la doar o atingere distanță, potrivit dnaindia. Este destinat să îmbunătățească accesibilitatea generală, oferind o comandă rapidă și intuitivă pentru a apela contactele favorite direct din fila Apeluri.

„Credem că această funcție va îmbunătăți experiența utilizatorului, oferind o modalitate personalizată de a se conecta cu contactele lor preferate, îmbunătățind procesul de comunicare”, se arată în raport. „Prin desemnarea anumitor persoane de contact ca favorite, utilizatorii se pot asigura că aceste contacte sunt disponibile în fruntea interfeței lor de apelare”, a adăugat acesta.

Funcția de desemnare a contactelor favorite este în curs de dezvoltare și va fi disponibilă într-o actualizare viitoare a aplicației, potrivit raportului. Între timp, WhatsApp a început să lanseze o nouă funcție care le permite utilizatorilor iOS să creeze, să editeze și să partajeze propriile autocolante.

„Acum vă puteți transforma fotografiile în stickere sau puteți edita stickere existente. În altă ordine de idei, probabil că va trebui să arătați întregului chat de grup cum ați procedat. Se lansează acum pe iOS”, a scris WhatsApp într-o postare pe Instagram.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:30 am, martie 2, 2024
temperature icon 7°C
cer acoperit de nori
Humidity 83 %
Pressure 1015 mb
Wind 20 Km/h
Wind Gust: 33 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories