FRF organizează în premieră la București summitul UEFA Academy

Federația Română de Fotbal organizează vineri și sâmbătă, la Hotelul Marriott din capitală, UEFA Academy Summit, un eveniment dedicat absolvenților cursurilor UEFA Academy, informează site-ul oficial al FRF. Peste 300 de invitați vor fi prezenți la activitățile din cele două zile, printre ei și foști fotbaliști precum Sami Khedira, Stilian Petrov și Răzvan Raț. Ei vor participa la conferințe despre viitorul fotbalului, bună guvernanță și schimbările din industria fotbalistică, dar și la evenimente de networking, în care vor avea ocazia de a-i cunoaște pe ceilalți absolvenți ai cursurilor UEFA.

Una dintre zile va fi dedicată complet prezentărilor și workshop-urilor ținute de experți despre viitorul sportului și tehnologiile care l-au modelat în ultimii ani. Tema generală a evenimentului va fi „Împreună”, fiind o oportunitate unică de a aduce la un loc o parte dintre cei peste 3.000 de absolvenți ai programelor educaționale UEFA Academy, din diverse domenii conexe fotbalului.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că summitul este o ocazie de a afla mai multe despre noile tendințe în fotbal. „În ultimii ani, Federația Română de Fotbal a avut un mare focus asupra educației, cu scopul de a avea impact în creșterea fotbalului. UEFA Academy Summit va fi o ocazie minunată pentru a învăța mai multe despre noile trenduri din fotbal, dar și de a interacționa cu absolvenți din toate colțurile lumii. Împreună cu prietenii de la UEFA Academy, promitem un eveniment educațional entuziasmant”, a spus Burleanu.

Este pentru prima oară când un astfel de eveniment dedicat comunității UEFA Alumni are loc, fiind vorba de o inițiativă UEFA Academy și UEFA Academy Alumni Board, organizată cu sprijinul Federației Române de Fotbal. Cu ocazia evenimentului va fi anunțată și noua componență a UEFA Academy Alumni Board, decisă în urma voturilor absolvenților UEFA Academy.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
8:50 am, septembrie 30, 2023
19°C
câțiva nori
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1017 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories