Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Fregata „Regina Maria” într-o Nouă Misiune Pe Mediterana — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Fregata „Regina Maria” într-o nouă misiune pe Mediterana

Foto: Cristian Vlăsceanu
Fregata „Regina Maria” continuă participarea la Operația EUNAVFORMED IRINI, în Marea Mediterană, alături de nava comandant ITS Paolo Thaon di Revel (P430), a Forțelor Navale ale Italiei și nava HS Kanaris (F464), a Forțelor Navale ale Greciei.
„Nava românească a executat o serie de activități complexe în toate domeniile de activitate specifice pentru integrarea în cadrul operației. Astfel, militarii din echipa de inspecție și operatorii Forțelor pentru Operații Speciale s-au instruit permanent, prin desfășurarea unor module specifice de pregătire, elicopterul Puma Naval a efectuat zboruri de monitorizare a traficului maritim și au fost interogate navele comerciale care au tranzitat aria de responsabilitate”, transmit reprezentanții Forțelor Navale Române.
De asemenea, fregata „Regina Maria” a executat supravegherea și monitorizarea liniilor de comunicații, contribuind astfel la îndeplinirea obiectivului principal al misiunii: combaterea traficului ilegal de armament spre și dinspre Libia.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
2:08 pm, iunie 14, 2024
temperature icon 22°C
cer acoperit de nori
Humidity 78 %
Pressure 1009 mb
Wind 16 Km/h
Wind Gust: 21 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:50 pm
Close

Close
Navigation
Categories