Florentin Sîrbu rămâne director interimar al Muzeului de Artă Populară Constanța (DOCUMENT)

Florentin Sîrbu rămâne director interimar al Muzeului de Artă Populară Constanța (DOCUMENT)Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a emis o dispoziție prin care i-a prelungit începând cu data de 28 septembrie 2023, mandatul de director interimar/manager interimar al lui Florentin Sîrbu la conducerea Muzeului de Artă Populară Constanța până la data începerii executării noului contract de management.

Potrivit dispozției, vezi secțiunea „documente”, persoana care asigură interimatul managementului va fi remunerată la nivelul prevăzut pentru director/manager, conform prevederilor Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare.

Pe durata interimatului, directorul interimar/managerul interimar are dreptul să efectueze toate actele de gestiune curentă.

Sîrbu a fost inițial numit interimar în funcția de director interimar/manager interimar la Muzeul de Artă Populară Constanța pe 31 mai a.c., după ieșirea la pensie a Mariei Magiru.

Sîrbu a fost profesor (expert) în cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” cu o intensă activitate artistică și pedagogică, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”, absolvent de master în cadrul Universității Naționale de Arte București – Facultatea de Arte Plastice Decorative și Design – secția ceramică. În prezent este doctor în Arte Vizuale, obținând titlul la universitatea Națională de Arte București.

Citește și: 

Maria Magiru a ieșit la pensie, după 50 de ani la conducerea Muzeului de Artă Populară Constanța

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
4:06 pm, septembrie 26, 2023
27°C
cer senin
Wind: 38 Km/h
Pressure: 1020 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories