Filmare incredibilă cu dealerul lui Vlad Pascu, în farmacie la Spitalul Floreasca! Video

Tudor Duma, zis Maru, suspect că ar fi dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, tânărul care a produs tragedia din localitatea 2 Mai, a dat spargerea la farmacia Spitalului ”Floreasca”.

În interiorul farmaciei, Maru s-a filmat și făcea live pe rețelele de socializare, în timp ce le explica următorilor că este rupt de drogat și de beat.

„Bai, sunt rupt in gura deja. Sunt si beat. M-am strecurat in Spitalul Floreasca (…) Ati inteles. Ce medicamente fur si eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, a spus Maru.

De asemenea, acesta admite că se va duce la pușcărie pentru faptele sale, dar îl interesează mai mult ca oamenii să facă story pe Instagram cu el.

”O să mă duc la pușcărie zilele astea, dar nu contează. Să puneți story-uri multe cu #Maru, că alfel mă supăr rău, rău, rău (…) Am încercat să ciordesc și eu niște droage ceva, dar p..a mea, au doar măști și p..a mea pe aici. Nu știu ce poți să furi de aici”, a spus Maru.

”În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă ( depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă.

Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol.

În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale.”, arată un comunicat al Poliției Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

Video:

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
1:11 am, iulie 20, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 51 %
Pressure 1012 mb
Wind 19 Km/h
Wind Gust: 42 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:40 am
Sunset: 8:42 pm
Close

Close
Navigation
Categories