Fiica lui Traian Băsescu riscă 5 ani de închisoare în dosarul finanțării ilegale a campaniei

Traian Băsescu are două fete, pe Ioana și pe Elena. Astfel, în urmă cu mai mulți ani, fiica cea mare a fostlui președinte de stat a fost condamnată la cinci ani de închisoare, în dosarul privind campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2009. Însă, puțini știu cine este aceasta și cu ce se ocupă.

Ioana Băsescu a fost condamnată într-un dosar, privind campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2009. Acum, fiica fostului președinte al României se află în plin proces, în dosarul finanțării ilegale a campaniei.

Ioana Băsescu este una dintre fiicele fostului președinte al României, Traian Băsescu. Ea este sora mai mare a Elena Băsescu. La dată de 1 iunie 2014 Ioana Băsescu s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop, în discreție.

Ceremonia civilă nu a fost una fastuasa, ea având loc la Primăria Azuga. Mai mult decât atât, invitații au fost chiar părinților celor doi și nașii cuplului.

Foarte puțini o cunosc pe fiica fostului președinte al României încât să știe că este de profesie notar.

Ioana Băsescu a fost condamnată la cinci ani de închisoare. Implicată în același dosar cu fiica fostului președinte este și fosta consilieră de la Cotroceni, Elena Udrea. Cele două au fost judecate au fost judecate în același dosar de șase ani. Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, în timp ce Ioana Băsescu a avut o condamnare de 5 ani de închisoare.

Recent, verdictul final pentru Elena Udrea și Ioana Băsescu a fost amânat de judecătorii de la Curtea Supremă. Se pare că, la ultimul termen al procesului, avocații apărării au invocat prescrierea faptelor pentru care au fost acuzate Elena Udrea și Ioana Băsescu. Apoi, DNA le-a cerut judecătorilor de la ÎCCJ condamnarea celor două inculpate şi majorarea pedepselor, potrivit spynews.ro .

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:15 pm, mai 19, 2024
temperature icon 15°C
cer acoperit de nori
Humidity 79 %
Pressure 1017 mb
Wind 14 Km/h
Wind Gust: 19 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:34 am
Sunset: 8:29 pm
Close

Close
Navigation
Categories