Femeie salvată de polițiștii din Capitală. Ce spun aceștia

Foto cu rol ilustrativ

 
La data de 17 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 Poliție, au declanșat cercetări față de un bărbat, bănuit că ar fi săvârșit acte de violență asupra membrilor de familie, transmite un comunicat din partea Poliției Capitalei.
 
În fapt, la data de mai sus, în jurul orei 21:35, Secția 8 Poliție, a fost sesizată de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fratele acesteia, în locuința de domiciliu, motiv pentru care a părăsit imobilul.
 
Totodată, acesta s-a încuiat în casă, împreună cu mama sa, amenințând că îi va face rău.
 
Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au relaționat cu bărbatul, însă acesta nu a fost cooperant, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare.
 
Având în vedere cele constatate, a fost cerut sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a forțat intrarea în imobil, procedând ulterior la imobilizarea bărbatului.
 
Prin intervenția luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei, mama bărbatului a fost salvată.
 
Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost dispusă internarea sa.
 

„Menționăm faptul că niciuna din persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale”, precizează sursa citată.

 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 8, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă.
 

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăție”, a încheiat sursa citată.

Citește și:
Acțiuni în sistem integrat în Sectorul 3 al Capitalei

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:05 pm, decembrie 4, 2023
temperature icon -1°C
cer senin
Humidity 58 %
Pressure 1028 mb
Wind 3 Km/h
Wind Gust: 4 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 7:23 am
Sunset: 4:27 pm
Close

Close
Navigation
Categories