Femeia care a furat bulbi de flori din apropierea Muzeului de Artă, sancționată de Poliția Locală (VIDEO)

Femeia care a furat bulbi de flori din apropierea Muzeului de Artă, sancționată de Poliția Locală (VIDEO)Camerele de supraveghere din municipiul Constanța sunt esențiale pentru identificarea celor care încalcă legea.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul acestor camere o femeie care a sustras bulbi de flori din casetele amplasate pe bulevardul Tomis, în apropierea Muzeului de Artă.

Această intervenție a fost posibilă ca urmare a monitorizării camerelor video în dispeceratul poliției locale precum și a intervenției imediate a unui echipaj de poliție locală la fața locului, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Persoana responsabilă pentru vandalizarea zonei a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei, conform prevederilor HCL Constanța nr. 77 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Bulbii sustrași au fost recuperați și predați către serviciul de specialitate, urmând ca aducerea la starea inițială a terenului afectat să se asigure prin grija lucrătorilor acestuia, abilitați să înlocuiască plantele lipsă.

Pentru astfel de fapte, unde a fost afectat sub orice formă domeniul public sau privat al municipiului Constanta, se vor percepe despăgubiri civile, calculate de serviciile de specialitate ale Primăriei Constanta, în baza documentului de constatare de la momentul constatării contravenției.

Este important să subliniem că polițiștii locali monitorizează în permanență întreaga rază administrativ-teritorială a municipiului Constanța și iau măsuri împotriva celor care încalcă legislația în vigoare.

În contextul prevenirii și combaterii faptelor de natură contravențională și penală, sprijinul comunității este esențial.

Apreciem spiritul civic al cetățenilor și îi îndemnăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin normelor legale în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

În situația în care cetățenii dețin date ori alte informații ce pot conduce la identificarea unor persoane ce afectează bunurile publice, acestea pot fi puse la dispoziția polițiștilor locali pe căile de comunicare specificate, urmând a fi întreprinse măsurile ce se impun, a mai punctat sursa citată. 

Programul dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală este permanent.

Totodată, vă rugăm să protejați spațiul verde, arborii, arbuștii și plantele. Numai prin colaborare putem contribui la menținerea unui oraș frumos!- se mai arată în comunicat. 

foto-video: Primăria Constanța 

 Citește și:

Imagini surprinse de camerele video, la Constanța. Motivul pentru care un bărbat s-a ales cu amenzi (FOTO)

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:38 am, februarie 23, 2024
temperature icon 5°C
cer acoperit de nori
Humidity 86 %
Pressure 1017 mb
Wind 19 Km/h
Wind Gust: 38 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories