Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica“, în programul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica“, în programul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO+VIDEO)Programul „Învățăm să fim campioni. Școala, primul pas spre performanță“, pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, continuă astăzi, 7 februarie 2024, cu vizita la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ din Constanța.  

De la prima echipă a Farului sunt prezenți fotbaliștii Gustavo Marins si Kevin Boli.

La întâlnire participa din partea Farului și Costin Mega – director marketing, Ion Constantinescu – fost mare jucător, Sorin Teodoreanu – ofițer de presa, Luca Băsceanu – din Academia Hagi, internațional de juniori și Olga Iordăchiuși – de la echipa de fete.

Oaspeții au oferit în dar școlii un tricou al Farului înrămat, cu semnătura lui Gheorghe Hagi și cu cele ale jucătorilor. La final, cei de la Farul le-au oferit noi autografe copiilor și s-au fotografiat cu ei, adresându-le invitația de a veni la meciurile echipei.

Alături de inspectorul de educație fizică și sport al ISJ Constanța, Gabriel Georgescu, „marinarii“ au mai fost prezenți până acum, din 2022, de când a debutat proiectul „Învățăm să fim campioni – Școala, primul pas spre performanță”, la:

Sursa foto+video: ZIUA de Constanța

Citește și:
„Învățăm să fim campioni“
Farul Constanța, în vizită la Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“ (FOTO+VIDEO)
 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
2:12 am, februarie 24, 2024
temperature icon 6°C
cer fragmentat
Humidity 93 %
Pressure 1016 mb
Wind 20 Km/h
Wind Gust: 36 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:52 am
Sunset: 5:45 pm
Close

Close
Navigation
Categories