Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Elev Din Tulcea Arestat într-un Dosar De Trafic De Droguri, Pentru Că Vindea Canabis Colegilor — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Elev din Tulcea arestat într-un dosar de trafic de droguri, pentru că vindea canabis colegilor

În data de 31.05.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Garzii de Coasta au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare, realizate pe raza orașului Sulina, într-un dosar penal instrumentat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată.
Astfel, în data de 01.06.2024 a fost dispusă arestarea a doi inculpați (dintre care unul elev) pentru o perioadă de 30 de zile, deoarece s-a stabilit faptul că aceștia comercializau canabis.
Din materialul probator administrat a rezultat că, în perioada decembrie 2023 – mai 2024, aceștia au deținut, oferit și comercializat diferite cantități de canabis (drog de risc) către consumatori, inclusiv minori (elevi) de pe raza județului Tulcea, cu sume cuprinse între 180 și 300 lei.
În urma celor trei percheziții domiciliare efectuate în orașul Sulina au fost identificate şi ridicate diferite cantități de canabis, mai multe plante de canabis aflate în diverse stadii de dezvoltare, semințe de canabis, țigarete confecționate artizanal, grindere și obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.
La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, Serviciului Teritorial Constanța al Poliției de Frontieră – Biroul de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere și ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:24 am, iunie 14, 2024
temperature icon 20°C
cer acoperit de nori
Humidity 81 %
Pressure 1009 mb
Wind 9 Km/h
Wind Gust: 9 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:50 pm
Close

Close
Navigation
Categories