Egal dramatic la Constanţa între CSM şi Dinamo Bucureşti

CSM Constanța și Dinamo București au oferit 60 de minute de handbal european la Sala Sporturilor, un veritabil thriller, cu final greu de anticipat până la ultima secundă.

Partida s-a încheiat 32-32, după o ratare de la 7m în minutul 60, după ce victoria le-a surâs, pe rând, ambelor echipe. Komogorov i-a adus pe constănţeni în avantaj, 31-30, adversarii au întors la 32-31, Nistor a egalat, iar Akimenko a trimis mingea în bară, de la 7 metri, la ultima fază a meciului.

CSM Constanța a mizat pe: Vasile, Rusu – Komogorov 7 goluri, Andrei 7, Aliokhin 6, Nikolic 4, Drăgan 3, Stankovic 2, Căbuț 1, Nistor 1, Susanu 1, Chikovani, Caba, Ilie, Murtaza, Mourino. Din păcate, Aliokhin nu se ştie dacă va putea fi recuperat, jucătorul ieșind cu o sângerare serioasă la nas în urma unei lovituri la care Kuduz a primit cartonașul roșu. Un jucător de care deja CSM nu se mai poate folosi este și Valentino Ravnic, care are ruptură musculară, sezonul fiind încheiat pentru extrema croată.

Echipa de la malul mării termină fără înfrângere acasă în actualul campionat, în timp ce Dinamo rămâne neînvinsă de doi ani în Liga Zimbrilor. CSM Constanța și Dinamo vor lupta pentru al doilea trofeu intern, în weekend, în Final 4 Cupa României.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
7:35 pm, mai 19, 2024
temperature icon 15°C
cer acoperit de nori
Humidity 74 %
Pressure 1017 mb
Wind 14 Km/h
Wind Gust: 17 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:34 am
Sunset: 8:29 pm
Close

Close
Navigation
Categories