Ea este Ştefana Andrada, tânăra judecătoare găsită moartă în propria locuință

Judecătoarea Ștefana Andrada Pavel, de la Judecătoria Gherla, a murit la doar 32 de ani. Ea a fost găsită în casă, fără suflare. Evenimentul tragic a fost descoperit după ce colegii judecătoarei au devenit îngrijorați de absența acesteia de la serviciu și de faptul că nu mai răspundea la apeluri.

Moarte misterioasă în județul Cluj unde o judecătoare de doar 32 de ani a fost găsită fără viață în propria locuință, chiar în ziua în care trebuia să conducă o ședință. Colegii acesteia sunt cei care au anunțat și poliția.

Judecătoarea ar fi avut ședință de judecată, dar a lipsit nejustificat. Atât grefiera, cât și colegii care o știau au încercat să o contacteze, însă totul a fost în zadar.Alarmați de această situație, au sunat imediat la 112. La scurt timp după apel, echipajele de salvare au sosit la locuința judecătoarei, unde au descoperit-o pe aceasta fără viață.

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Politia municipiului Gherla a fost sesizata despre faptul ca o femeie de 32 de ani, nu mai raspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuința. Se efectuează cercetări in vederea stabilirii cauzei decesului”, a declarat IPJ Cluj.

Andrada Ștefana Pavel a fost numită în 2021 judecătoare la Gherla și era foarte apreciată pentru munca ei. Se pare că aceasta suferea de o boală gravă de plămâni.

Potrivit unor surse, există şi suspiciunea că ar fi suferit de depresie şi este posibil să fi luat anumite pastile, conform antena3.ro

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
2:18 pm, septembrie 28, 2023
27°C
cer acoperit de nori
Wind: 28 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories