După „lupte seculare”: Primăria Constanța pregătește documentele pentru achiziția serviciului de proiectare și de execuție a pasarelei din cartierul Poarta 6

Locuitorii din Poarta 6 și Km 4-5 primesc în sfârșit vestea bună pe care o așteptau de mulți ani. Primăria Municipiului Constanța a făcut demersurile pentru construirea pasarelei pietonale peste liniile de cale ferată în zona Liceului Lucian Blaga.

Prin proiectul ”Pasarelă pietonală peste liniile de cale ferată între Cartierul Km 4-5 și Cartierul Faleza Sud – Poarta 6, în zona Liceului Lucian Blaga” autoritatea locală urmărește realizarea unei circulații pietonale facile și sigure între cartierul Faleza Sud-Poarta 6 și Cartierul Km 4-5. Realizarea acestuia include amenajarea de zone dedicate pietonilor și bicicliștilor, zone ce permit traversarea unor zone abrupte, precum și facilități pe traseele propuse pentru persoanele cu dizabilități.

Documentația pentru realizarea acestui obiectiv a fost începută anul trecut. A fost aprobat studiul de fezabilitate și principalii indicatori tehnico-economici, iar în momentul de față se pregătesc documentele pentru achiziția serviciului de proiectare și de execuție a lucrărilor. Imediat ce va fi semnat contractul vor fi demarate lucrările. Valoarea totală a investiției va fi 13.464.730,02 lei cu TVA.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
7:50 am, martie 2, 2024
temperature icon 6°C
cer acoperit de nori
Humidity 83 %
Pressure 1015 mb
Wind 20 Km/h
Wind Gust: 33 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories