După ce a ajuns un simplu cetățean… Daniel Georgescu, tras pe linie moartă de PSD?!

Demisia lui Daniel Georgescu, de la Administrația Canalelor Navigabile, a venit total neașteptat pentru toți cei care credeam că nu va fi înlăturat, prea curând, din poziția pe care o ocupă de ani buni. Deși Georgescu a invocat anumite probleme personale care au condus la această decizie, ei bine, prin cercurile politice se zvonește că a fost lucrat și că, de fapt, demisia ar fi fost impusă de la vârful PSD-ului, urmând ca Daniel Georgescu să fie tras pe linie moartă. În replică, Georgescu zice că are o relație bună cu șeful său la nivel de partid. Așa să fie, oare?!

Daniel Georgescu

Daniel Georgescu și-a motivat demisia de la vârful ACN și, după cum bine ne-a informat pe toți, problemele personale l-au scos din scenă. Însă, umblă vorba prin târg că, în realitate, lui Georgescu i-a expirat mandatul și că nu a mai fost dorit la conducerea companiei, așa că i s-a făcut vânt. De către cine? Greu de spus, ușor de ghicit!

Georgescu, însă, nu crede o așa grozăvie, și nici că PSD se pregătește să-l pună pe linie moartă, așa cum se zvonește, și spune că însuși Felix Stroe l-a rugat să nu plece de la ACN și că are în continuarea sprijinul partidului, urmând să se hotărască dacă va fi candidatul PSD la Primăria Constanța. „Am niște probleme și s-ar putea să trebuiască să plec la București. Am în familie pe cineva cu probleme de sănătate. Am avut o discuție cu Felix Stroe și i-am spus că aș dori să fac pasul ăsta, iar el a insistat să nu plec și de la Consiliul Local. Știu că sunt băgat și eu în măsurători, mi-aș dori însă vedem ce va ieși. Eu nu am simțit din partea lui Felix Stroe sau a organizației PSD că m-ar trage pe linie moartă, ba din contră chiar au fost alături de mine în această perioadă.“ Daniel Georgescu a transmis că dorește să candideze la fotoliul de primar: „Eu mi-am exprimat dorința să candidez la primărie, Felix Stroe a zis că mă va băga, dar nu știu cum o să se facă alegerea candidatului. A ieșit un prim sondaj, trebuie să se discute la nivel național, iar după aceea să se ia o hotărâre. Tot ce se aude că am fost lucrat și alte prostii nu este adevărat. Felix Stroe m-a rugat până în ultimul moment să nu îmi dau demisia de la ACN. ”

ACN

În privința zvonurilor că mai mulți angajați și-au dat demisia odată cu el, Daniel Georgescu a infirmat și acest aspect: „Am să fiu lângă Florin Goidea să-l ajut cu acte și cu ce mai trebuie. Eu îl cunosc pe Florin Goidea, am colaborat cu dânsul, mi se pare un om destul de deschis. Din ce am înțeles eu are mult de lucru. În privința zvonurilor că și-au dat demisia oameni din echipa mea, nu e nimic adevărat. Din ce știu eu la ACN sunt 4 directori. Eu am rămas deocamdată pe un post provizoriu, dar nu a mai plecat nimeni. Poate a mai ieșit cineva la pensie. Echipa mea e echipa ACN-ului, aproape toți oamenii de aici au 25 de ani de activitate în cadrul companiei.”

În concluzie, nu ne rămâne decât să așteptăm și îl credem pe cuvânt pe Daniel Georgescu. Însă, niciodată nu iese fum fără foc!

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
1:23 am, iulie 20, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 51 %
Pressure 1012 mb
Wind 19 Km/h
Wind Gust: 42 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:40 am
Sunset: 8:42 pm
Close

Close
Navigation
Categories