DSVSA Constanța cesionează, pentru patru ani, serviciile veterinare din județ. Contract de peste 5 milioane de lei (DOCUMENT)

Sursa poza - freepik.com

 
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța anunță concesionarea serviciilor veterinare pentru o perioada de 4 ani pentru: C.S.V. Saraiu, C.S.V. Siliștea, C.S.V. Crucea, C.S.V. Chirnogeni, C.S.V. Fântânele, C.S.V. Hârșova și C.S.V. Mihai Viteazu din județul Constanța.
 
Ofertele vor fi deschise pe data de 20.02.2024, ora 10.00 la sediul DSVSA Constanța. Ofertele pot fi depuse până la ora 9.30 din data de 20.02.2024. Valoarea estimată a contractului este de 5.220.647,36 lei.
 
Concesionarea serviciilor veterinare prevăzute la art. 15 alin. (2) și (7) din Ordonanta Guvernului nr. 42/2004, cu modificările și completările ulterioare, pentru o perioada de 4 ani se va face pentru: C.S.V. Saraiu, C.S.V. Siliștea, C.S.V. Crucea, C.S.V. Chirnogeni, C.S.V. Fântânele, C.S.V. Hârșova și C.S.V. Mihai Viteazu din județul Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de achiziție directă publicat pe SEAP.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
DSVSA Constanţa recomandă populaţiei să achiziţioneze produsele alimentare numai din unităţi autorizate
 
DSVSA Constanța, certificat de urbanism pentru renovarea sediului din municipiu
 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:27 am, februarie 24, 2024
temperature icon 6°C
nori împrăștiați
Humidity 89 %
Pressure 1016 mb
Wind 21 Km/h
Wind Gust: 38 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:52 am
Sunset: 5:45 pm
Close

Close
Navigation
Categories