Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Drulă Susține Că Alianța Dreapta Unită A Câștigat Primăria Constanța — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Drulă susține că Alianța Dreapta Unită a câștigat Primăria Constanța

Cătălin Drulă, președintele USR a declarat duminică seara, că Alianța Dreapta Unită a câștigat primăriile mari din țară, printre care și Constanța.
Colegii din secţiile de votare sunt atenţi la fiecare vot numărat, având în vedere neregulile care s-au înregistrat la aceste alegeri, a declarat preşedintele USR, Cătălin Drulă.
“Încep prin a mulţumi românilor care şi-au pus speranţa şi votul astăzi în singura forţă de dreapta autentică din România, Alianţa Dreapta Unită. Vreau să îl felicit pe Nicuşor Dan şi Alianţa Dreapta Unită, pe oamenii care au votat pentru câştigarea Bucureştiului, am câştigat şi Timişoara şi urmărim toate oraşele mari din România, colegii noştri sunt în secţiile de vot, unde sunt atenţi la fiecare vot numărat, în Braşov, în Bacău, am câştigat şi Sectorul 1 şi Sectorul 2, în Iaşi, în Constanţa, în Baia Mare, în Arad şi în multe alte locuri din ţară”, a spus, duminică, Cătălin Drulă.
El este de părere că exit-poll-urile susţin o operaţiune “de fraudare a votului”.
“Am vazut mai devreme aceste exit-poll-uri cu care opinia publică din România a fost intoxicată (…). Credem că sunt în susţinerea unei operaţiuni care a început demult de fraudare a votului din România”, a punctat Cătălin Drulă.
În opinia sa, în nicio altă rundă de alegeri nu s-au înregistrat atât de multe nereguli.
“Nu îmi aduc aminte nicio rundă de alegeri în care să fi fost atâtea nereguli ca astăzi, buletine preştampilate, candidaţi care stau în faţa secţiilor de votare, s-a pus până şi lacătul pe o secţie de vot, cabine de vot lipsă la Baia Mare şi multe, multe alte mii de nereguli sesizate”, a punctat Cătălin Drulă.
Potrivit lui Cătălin Drulă, toată organizarea acestei runde de alegeri a fost “în neregulă”, însă românii s-au mobilizat.
“Organizarea acestei runde de alegeri a fost în neregulă, începând de la această comasare artificială, prin care cei de la putere au dorit să atragă acel vot al primarilor, având un număr dominant de primari, către votul politic pe ţară, până la reguli făcute împotriva opoziţiei şi organizarea alegerilor cu doar trei luni înainte. Cu toate acestea, românii s-au mobilizat şi suntem optimişti şi ne vom apăra votul în această seară. (…) Clotilde Armand a recâştigat Sectorul 1, (…) nu e nicio egalitate, cum a fost dată din pix (…) Radu Mihaiu a recâştigat Sectorul 2 (…). Alianţa Dreapta Unită a câştigat Bucureştiul cu voturi mai multe decât PSD şi PNL la un loc (…), am câştigat Timişoara şi multe alte locuri din ţară”, a spus Cătălin Drulă.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:26 pm, iunie 15, 2024
temperature icon 22°C
nori împrăștiați
Humidity 68 %
Pressure 1011 mb
Wind 12 Km/h
Wind Gust: 15 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:50 pm
Close

Close
Navigation
Categories