Drama neștiută din viața Marinei Voica. De ce nu a putut avea copii: „M-ar fi ucis chestia asta”

Cântăreața de muzică pop, Marina Voica (87 de ani) a dus o viața de film. Talentul ei adus-o pe cele mai înalte culmi ale succesului. Chiar și așa, artista nu este lipsită de regrete.

Marina Voica

În emisiunea „După faptă și Răsplată” de pe Metropola TV și moderată de Cristina Șișcanu, care urmează să fie difuzată, sâmbătă, de la 21.30, Marina Voica își deschide sufletul și vorbește despre lucrurile mai puțin „bune” din viața ei.

„Nu am fost niciodată fericită și nici nu o să fiu niciodată”, mărturisește artista. Ea a mai vorbit și despre motivul care a determinat-o să nu facă niciun copil, deși soțul ei și-a dorit mult urmași.

„Nu am vrut niciodată copii, chiar dacă el își dorea. Aş fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt şi exclusivistă. M-ar fi durut… Nu ştiu, nu-mi dau seama, dar aş fi fost o mamă care suferea. Văd pe toţi prietenii mei că nu-i sună, nu vin la ei atâta cât ar vrea. „S-a însurat, nu mă înţeleg cu noră-sa, sunt lăsată…’ Câte şi câte cazuri… Eu aş fi suferit prea tare, dacă n-aş fi primit la fel, m-ar fi ucis chestia asta”, a povestit Marina Voica.

În viața Marinei Voica au existat doi bărbați importanți, fiind căsătorită pentru prima dată cu Marcel Voicu, iar mai apoi cu Viorel Teodorescu. Ultimul soț s-a stins din viața la vârsta de 41 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul.

„Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult mă iubește. Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia, aceasta este firea bărbatului” , a mărturisit Marina Voica.

La scurt timp după ce soțul ei s-a stins din viață, Marina Voica a mărturisit că regretă că nu l-a iubit cu aceeași intensitate cu care el a făcut-o.

„După ce a murit, visam că eu, de fapt, îl iubesc pe Viorel, iar el nu mă mai iubește. Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că el nu mă mai iubește. Și îmi dau seama că era combinat cu altcineva și eu am lipsit foarte mult, nu știu de ce, ani de zile, și îl sunam și i-am spus, stai un pic, dar îmi răspunzi, tu o să mă primești, nu? Și vedeam după voce că s-a dus totul. Mă trezeam toată în lacrimi, mă gândeam, Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam”, a mai spus ea, scrie click.ro.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:37 am, iulie 20, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 63 %
Pressure 1012 mb
Wind 13 Km/h
Wind Gust: 11 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:40 am
Sunset: 8:42 pm
Close

Close
Navigation
Categories