Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Dosarul De Corupție în Care Este Implicat Florian Coldea Ar Trebui Să Fie Discutat în CSAT — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Dosarul de corupție în care este implicat Florian Coldea ar trebui să fie discutat în CSAT

Dosarul de corupție în care este implicat Florian Coldea ar trebui să fie discutat în CSAT

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, duminică, că dosarul de corupție în care este implicat generalul în rezervă Florian Coldea ar trebui să fie discutat în CSAT, potrivit știripesurse.ro.

„E evident că avem de a face cu un scandal destul de important cu acte de corupție, încă foarte departe de a afla tot adevarul și mai mult ca sigur pentru că am intrat într-o democrație consolidată (…) sunt foarte multe lucruri care arată că direcția României este una corectă și apar astfel de lucruri.
Va trebui o discuție aplicată chiar în CSAT și văzut. (…) Un cadru legislativ în care să vorbești cu toate instituțiile, eu nu văd alt cadru decât CSAT. Ori Parlamentul să cheme toate instituțiile și atunci să legifereze. Până atunci ar trebui trase anumite reguli”, a declarat premierul.

Ciolacu a precizat referitor la vinovăția lui Coldea, că în momentul în care magistrații au dat anumite măsuri, au făcut-o pe fapte întemeiate.

Se pregătește schimbarea legii, după scandalul Coldea – Dumbravă:

Interdicția care va scoate ofițerii SRI din jocScandalul dosarului deschis de Direcția Națională Anticorupție generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă poate aduce schimbări legislative deloc avantajoase pentru actualii specialiști ai SRI.

Mulți din generalii din sistem se pensionează la vârste fragede și mai apoi, în timp ce încasează pensii uriașe de la stat, oferă și consultanță pe sume mari de bani.
Una dintre propuneri ar fi ca foștilor ofițeri din servicii să li se interzică să mai ofere servicii de consultanță pentru o perioadă după momentul trecerii în rezervă. Se estimează, astfel, că acești oameni își vor pierde relații și influența pe care ar avea-o imediat după momentul pensionării.
 
 
 
Citește și
 Wise Line Consulting și Strategic Sys SRL – iată cifrele de afaceri ale firmelor din dosarul generalilor Coldea și Dumbravă, foști șefi în SRI

 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
6:42 am, iunie 16, 2024
temperature icon 17°C
cer senin
Humidity 71 %
Pressure 1012 mb
Wind 12 Km/h
Wind Gust: 16 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:51 pm
Close

Close
Navigation
Categories