Dorinel Munteanu: „Ne gândim la o calificare în semifinalele Cupei României”

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va aborda la victorie partida cu Universitatea Craiova, din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, sperând la o calificare în penultimul act al competiţiei.

„Sunt două competiţii diferite, pentru noi jocul trecut (2-1 cu FCU Craiova) a fost important din punct de vedere al punctelor. Acum jucăm cu o echipă bună a campionatului, echipa de pe locul doi, care îşi doreşte şi ea să câştige Cupa României. Dar noi mergem încrezători că putem să facem o partidă bună şi trebuie să facem o partidă bună, fără niciun fel de menajament. Şi bineînţeles că ne gândim la o calificare. În această fază a competiţiei există un singur meci şi cine câştigă merge în faza următoare, aşa că şi noi mergem încrezători. Nu voi menaja jucători, voi încerca să alcătuiesc cea mai bună formaţie”, a declarat Munteanu.

„Dacă ne luăm după jocurile de până acum de la Craiova, este adevărat că nu am pierdut, dar este trecut, pe mine mă interesează doar prezentul şi viitorul. Eu sper să facem un joc exact, bun. La lotul pe care îl are Craiova, eu nu ştiu dacă trebuie să menajeze un jucător sau altul. Craiova are jucători valoroşi individual, peste media campionatului intern, dar printr-un joc colectiv vreau să anihilez calităţile lor”, a adăugat tehnicianul.

Dorinel Munteanu spune că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru prelungiri în partida cu Universitatea Craiova, şi chiar şi pentru executarea loviturilor de departajare.

„Suntem pregătiţi şi pentru penalty-uri. Un meci de 120 de minute ar putea afecta ambele echipe, nu numai pe noi. Băieţii sunt pregătiţi şi sunt dispuşi la un joc agresiv, pragmatic, să punem presiune pe adversar şi să închidem jocul celor periculoşi”, a mai spus Munteanu.

Întrebat dacă participarea într-o cupă europeană ar putea să îl facă să se gândească în privinţa viitorului său la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu a spus: „Aş vrea să lăsăm această discuţie la o parte şi să ne concentrăm pe ce avem de făcut în ultimele etape şi pe Cupa României”.

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va întâlni formaţia Universitatea Craiova, joi, de la ora 19:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:48 pm, aprilie 22, 2024
temperature icon 13°C
cer fragmentat
Humidity 83 %
Pressure 1014 mb
Wind 42 Km/h
Wind Gust: 57 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:09 am
Sunset: 7:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories