Deputatul Focșa, cu „arme și bagaje” la SOS România. Mesaj pentru foștii colegi din AUR: „Toți v-au trădat pentru locuri pe liste făcând lustru la pantofii lui Simion Șmenarul!”

Deputatul constănțean Dumitru Viorel Focșa a părăsit rândurile partidului AUR, alăturându-se SOS România. Practic, electorat similar, cu mesaj aproape identic, numai că parlamentarul constănțean subliniază o diferență în leadership: George Simion a trădat lupta noastră, liderul AUR devenind un om al sistemului. Deputatul Focșa transmite faptul că „nu am ales nimic, ci am rămas la fel”, având și un mesaj pentru foștii colegi din AUR: „Pe ultima sută de metri, am refuzat (din nou) să pactizez cu oportuniștii și vânzătorii și vă îndemn și pe voi să nu vă lăsați cumpărați, să rămâneți demni, cu onoarea nepătată”:

„Pentru acei care mă judecă sau condamnă pentru felul cum fac o politică pentru români și România Demnă în Europa… Ați uitat prin ce am trecut noi la Constanța? Uitați-vă ce a ajuns AUR la Constanța? Simion a trădat toată lupta noastră. Unde era Cupșa, unde erau cei care conduc AUR la Constanța acum? Toți m-au trădat și v-au trădat pentru locuri pe liste făcând lustru la pantofii lui Simion Șmenarul, pentru banul Iudei primit de la oamenii sistemului. Eu am ceva mai de preț decât banii oamenilor din sistem: demnitatea și idealul pentru o Românie în care să domine legea sunt valorile mele. Nu am ales nimic, ci am rămas la fel! Același luptător pentru Dreptate și Adevăr! Am intrat în această luptă în urmă cu patru ani și pe un traseu de la care nu mă abat. Nu am ales neapărat un partid – în adâncul meu, din experiența parlamentară, aproape că nici nu mai cred în ele – ci o cale, aceea a neamului meu! „Soarele alungă întunericul şi luminează calea neamului omenesc”, spunea un literat basarabean și eu rămân fidel acestei căi, de luptă pentru neamul românesc! Am convingerea că Diana va trece peste dificultățile din prezent și va reuși să învingă sistemul dezlănțuit nu doar pe ea, ci pe toți patrioții români. Parcă este un blestem pe capul nostru, de care nu mai scăpăm: Cei care își iubesc țara sunt hărțuiți, hăituiți, ironizați, atacați, din toate direcțiile. O „rețetă” care funcționează de mai bine de trei decenii în țara asta, care parcă a devenit un sat fără câini. Mai sunt convins și de faptul că, după atâtea eșecuri, naționaliștii autentici români (subliniez AUTENTICI) vor reuși să iasă din marasm și ne vom reuni cu toții la aceeași masă, la un numitor comun, spre salvarea patriei! Mai avem puțin timp până la alegeri. Pe ultima sută de metri, am refuzat (din nou) să pactizez cu oportuniștii și vânzătorii și vă îndemn și pe voi să nu vă lăsați cumpărați, să rămâneți demni, cu onoarea nepătată și – cu mult curaj – spre cabina de vot! Încercăm cu SOS România, pentru că trebuie, pentru că nu mai avem timp, pentru că AJUNGE! Am suferit cu toții destul!”, a transmis deputatul Focșa.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
1:22 pm, aprilie 22, 2024
temperature icon 14°C
cer fragmentat
Humidity 83 %
Pressure 1014 mb
Wind 42 Km/h
Wind Gust: 57 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:09 am
Sunset: 7:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories