Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța – „Drumul Expres „Alternativa Techirghiol”, în linie dreaptă“

Foto: CNAIRDeputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța a precizat printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că „Drumul Expres ,,Alternativa Techirghiol”, intră în linie dreaptă. 

Acesta a menționat că aprecizază faptul că Guvernul României a aprobat Proiectul de Hotărâre, referitor la  indicatorii tehnico – economici aferenți obiectivului de investiții ,,Alternativa Techirghiol”, drumul expres spre sudul litoralului românesc.

„Această arteră rutieră are o importanță crucială pentru județul Constanța, având impact atât asupra creșterii economice, cât și asupra reducerii congestiilor de trafic în perioada estivală, menită să impulsioneze dezvoltarea județului nostru. Mă bucură faptul că eforturile depuse de filiala PNL Constanța, în legătură cu acest proiect, au dat roade. Prin acest demers, consider că am onorat încă un angajament față de comunitate și față de toți cei care ne-au acordat încrederea. Dezvoltarea județului Constanța este și va rămâne o prioritate asumată la nivelul PNL, iar împreună vom aduce schimbări semnificative, în bine, în fiecare localitate“ – a mai precizat deputatul PNL, Bogdan Huțucă. 

Citește și: 

Guvernul a aprobat astăzi indicatorii tehnico – economici aferenţi obiectivului de investiţii ,,Alternativa Techirghiol” din judeţul Constanţa

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:55 am, martie 2, 2024
temperature icon 8°C
cer acoperit de nori
Humidity 84 %
Pressure 1015 mb
Wind 20 Km/h
Wind Gust: 30 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories