Deea Maxer, despre drumul spre succes: “Niciodată nu am visat …”

După anunțul că divorțează de cel cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape două decenii, Deea Maxer este extrem de activă pe rețelele de socializare, spre deosebire de tatăl copiilor ei. În urmă cu puțin timp, bruneta a vorbit despre succes, lăsând de înțeles că prin muncă a ajuns acolo unde și-a dorit.

Anunțul că Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de relație a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, cei doi au mărturisit fanilor că sunt recunoscători pentru tot ceea ce au trăit până în prezent însă au luat decizia că cel mai bine ar fi dacă ar megre pe drumuri separate. În timp ce Dinu Maxer pare rezervat și nu este aproape deloc activ pe rețelele de socializare, Deea nu ezită să își țină fanii la curent cu ceea ce face după despărțirea de tatăl copiilor ei.

Prin intermediul unei postări, Deea Maxer dă de înțeles că este de neoprit și că va munci din greu pentru a-și atinge toate obiectivele. În urmă cu puțin timp, vedeta a făcut publică pe InsaStories o fotografie pe care a scris un citat celebru. Pe fundalul imaginii, fosta soție a lui Dinu Maxer a ales să folosească melodia Unstoppable, a Siei.

“Niciodată nu am visat succesul, am lucrat pentru el”, a scris Deea Maxer în descrierea fotografiei pe care a publicat-o pe InstaStories.

Mesajul Deei vine la o zi după ce Dinu Maxer a lăsat să se înțeleagă ieri, într-un interviu pe care l-a acordat în cadul unei emisiuni că, pe lângă neînțelegerile din cuplu, mama copiilor săi nu ar fi fost mulțumită de banii pe care el îi câștiga.

„Cerințele ei erau cele care se lăsau cu frustrări, de exemplu, faptul că eu nu îmi mai doream o evoluție și nu mai prezentam o ambiție în viața profesională. Eu am avut foarte multe proiecte, din păcate, ratate, care nu s-au legat, care nu s-au concretizat, să zicem așa. Asta să zicem că ar fi o problemă. Ea, în schimb, a evoluat senzațional și oarecum ce am simțit eu cumva e că mă lasă în urmă, cred. Asta este percepția mea”, a spus Dinu Maxer, în cadul unei emisiuni.

După ce au anunțat că se despart, comentariile de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară. În timp ce unii și-au exprimat părerea de rău legată de faptul că cei doi nu vor mai forma o familie, au fost și voci care au acuzat-o pe Deea că și-a fi părăsit soțul pentru un alt bărbat, un medic.

 ”S-a văzut că te-ai schimbat! Anturaje, publicitatea mai mare, apoi doctorul… Păcat că dai o căsnicie de atâția ani.. pe ce?! Gândește-te mai bine. Dar ar fi păcat să dai totul pe un altul.”, a scris un utilizator, potrivit spynews.ro

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
11:45 pm, mai 29, 2023
17°C
cer acoperit de nori
Wind: 14 Km/h
Pressure: 1013 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 5:27 am
Sunset: 8:38 pm
Close

Close
Navigation
Categories