Dealerul lui Vlad Pascu, Tudor Duma, filma pentru TikTok, în timpul descinderilor. Video

TikTok-uri de la descinderea Poliției și filmări din duba ofițerilor. Cu asta se ocupa Tudor Duma, zis Maru, dealerul lui Vlad Pascu, în timpul descinderilor. Clipurile au fost postate pe internet de susținătorii suspectului, care cer ca el să fie eliberat. În filmulețe, el îi sfidează pe polițiști chiar în timpul în care aceștia erau în locuință și le spărgeau petrecerea.

Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu este acuzat și că ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca pe 14 septembrie, chiar înainte de a fi ridicat și dus la DIICOT pentru a fi audiat în cadrul „Operațiunii Hidra”, care vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care sunt suspectați că au distribuit droguri în București și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Joi dimineață, poliția a fost anunțată la 112 că o persoană a intrat în farmacia Spitalului Floreasca în timpul nopții, s-a semnat cu un marker pe fișete, uși și a furat două pungi cu ser fiziologic.

Acesta chiar s-a filmat în timp ce se afla în farmacie și a postat imaginile pe o rețea socială. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, scrie digi24.ro.

Într-o altă postare, el prezintă cătușele, dar și imagini din duba forțelor de ordine cu care a fost transportat. Iar în tot acest timp, polițiștii nu s-au sesizat, lăsându-l cu telefonul.

 

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
9:10 am, septembrie 30, 2023
20°C
nori împrăștiați
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1017 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories