De ce judecătorii italieni au refuzat extrădarea lui Mario Iorgulescu

Din ce motiv au decis judecătorii italieni să refuze extrădarea lui Mario Iorgulescu. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a avut parte de o transformare radicală. De ce au respins autoritățile mandatele europene de arestare.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că judecătorii din Italia au refuzat extrădarea lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal are probleme cu legea de acum trei ani, când a provocat accidentul mortal.

După cum bine știm cu toții, Mario Iorgulescu a fost condamnat la închisoare cu executare pe data de 10 februarie 2023, asta după ce a fost acuzat că a omorât un om când se afla sub influența alcoolului, dar și a substanțelor interzise.

Judecătorii italieni au decis ca fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal să nu fie extrădat în România din cauza unor probleme de sănătate. Mario Iorgulescu ar avea o boală ireversibilă, iar din acest motiv este nevoit să stea la o clinică din străinătate.

Acesta nu este singurul mandat al lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a mai avut un mandat european de arestare pentru că ar fi fost complice la o sechestrate, dar autoritățile italiene le-au refuzat pe ambele.

Mario Iorgulescu a provocat accidentul mortal pentru care a fost condamnat pe data de 8 septembrie 2019, atunci când un bărbat s-a stins din viață în urma impactului. Fiul lui Gino Iorgulescu avea discernământ în momentul producerii tragediei.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal nu numai că se afla sub influența substanțelor interzise, ci a fost găsit cu o alcoolemie de 1,96 g/l. Mario Iorgulescu a trecut prin momente grele de atunci din cauza problemelor cu legea.

Deși susținea că trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de fosta soție a lui Steliano Filip, de cei doi nu s-a mai auzit nimic după condamnarea lui Mario Iorgulescu. La doar o zi de când și-a aflat sentința fiul lui Gino Iorgulescu, Bianca Marina s-a distrat de minune într-un club, potrivit spynews.ro .

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
8:43 pm, martie 31, 2023
8°C
cer fragmentat
Wind: 14 Km/h
Pressure: 1010 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:49 am
Sunset: 7:29 pm
Close

Close
Navigation
Categories