Dacia Duster, mașina guvernului Ciolacu. Lungoci (PSD): „Cumpărați românește, îndrăzniți să fiți patrioți!”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în vizită la uzina Dacia de la Pitești, a anunțat că Guvernul va folosi doar mașini produse în România. Chiar și mașina folosită pentru deplasările premierului va fi noul model Dacia Duster. Premierul s-a declarat impresionat de faptul că noua Dacia Duster a fost concepută în totalitate de designeri și ingieri români. De asemenea, Ciolacu a lăudat autoritățile locale pentru sprijinul pe care îl oferă Dacia.

În acest context, deputatul social-democrat constănțean, Lucian Lungoci, a transmis faptul că noul Duster este „gata să iasă în lume și să contribuie la consolidarea poziției sale de top în preferințele europenilor”:

„Duster-ul continuă povestea  de succes a Dacia! Noul model al anului 2024 e gata să iasă-n lume și să contribuie la consolidarea poziției sale de top în preferințele europenilor – locul 3, anul trecut, în clasamentul celor mai vândute SUV-uri! Este o performanță frumoasă care probează că românii pot ști să facă produse competitive. O performanță care contrastează puternic cu percepția publică generală că, în afară de alimente, mai degrabă merită să cumpăram orice, de oriunde, decât din România. Sub pretextul că ce e făcut la noi nu e bun, refuzăm să fim solidari, să fim patrioți și ne sprijinim conaționalii. Să le răsplătim efortul, să le asigurăm locurile de muncă. Rămân prea puține gesturi de mare impact public precum cel al premierului Ciolacu, care, în mai puțin de 6 luni de zile, a vizitat  de două ori uzinele Dacia. Și care a anunțat că începând de azi, mașina lui ca prim-ministru va fi Duster-ul! Tocmai pentru a transmite un mesaj de încredere și un îndemn general implicit. Cumpărați românești, îndrăzniți să fiți patrioți! Să ne susținem industria, să dăm de lucru alor noștri și împreună s-o ducem mai bine! Sună a propagandă, dar nu e! Este ceea ce orice înalt reprezentat al țării trebuie să facă! Să se manifeste fără complexe și transmită încredere oamenilor în produsele făcute la noi în țară și astfel să-i îndemne să le cumpere. Comunismul a pervertit și compromis conceptul de patriotism! Putem găsi-n noi puterea de-l reînvia în capitalism?”, a transmis deputatul Lungoci.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:10 am, martie 2, 2024
temperature icon 6°C
cer acoperit de nori
Humidity 83 %
Pressure 1015 mb
Wind 20 Km/h
Wind Gust: 33 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories