Cum este tratată fiica adoptivă a Paulei Seling de colegi, după ce s-a aflat că mama ei e celebră

În urmă cu ceva timp, Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucur, au decis să adopte, în secret, o fetiță de trei ani, pe nume Elena. De curând, cântăreața a dezvăluit cum se comportă cu ea colegii de clasă, care știu că e copil de vedetă.

Elena crește armonios și de șase ani face parte din familia Paulei. Fetița are acum aproape nouă ani, îi place să studieze engleza, să danseze și să meargă la înot, iar cu mama ei îi place să facă temele, să se joace împreună și să meargă la mall.

După ce a divorțat de Radu Bucur, Elena a rămas în grija mamei ei. Paula este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și vorbește deschis despre fiica sa și interacțiunea pe care o are la școală cu alții copii.

„Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție.

Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate. Multi dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei’, a declarat Paula Seling, potrivit Cancan.

Paula Seling este foarte mândră de fiica ei, iar cele două au o relație specială. Elenei îi place foarte mult la școală și-și adoră colegii.

„Elena știe să se facă plăcută, împarte cărți și creioane colorate tuturor, și-mi povestește după afterschool fiecare aventură a zilei. De altfel, ăsta e și motivul pentru care de când a început școala nu prea facem lecții împreună. Fiindcă și le face deja de la școală.

Acasă, mai completăm când e cazul, când și când. În rest citim împreună, ne plimbăm cățelul împreună sau mai facem mâncare, uneori tot împreună! Din fericire, școala e destul de aproape de casă, așa că trezirea nu e abruptă, ci pe la șapte dimineața.

După ce Elena pleacă la școală, eu încep perioada de studiu. Dacă e vorba despre lucrul cu corzile vocale, acesta durează până la maxim 45 de minute. Când este însă vorba despre studiu la pian, atunci datele problemei se schimbă și totul poate dura până la două sau trei ore”, adaugă Paula Seling.

După ce Radu Bucur a anunțat anul trecut că nu se mai ocupă de cariera Paulei Seling, el fiind managerul artistei. Apoi, s-a aflat că cei doi au divorțat în secret și au preferat să păstreze tăcerea. „Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Personal, am considerat un eşec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost. Perioada a fost cumplit de grea. M-am refugiat în muncă. Vă asigur că niciunul nu a greşit cu nimic”, a povestit artista, citează click.ro.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
3:11 pm, septembrie 28, 2023
27°C
cer acoperit de nori
Wind: 28 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories