Cum au fost surprinși mai mulți tineri din județul Tulcea în timpul grevei CFR! Peste 260 de trenuri oprite în gări din cauza grevei în sistemul feroviar! (VIDEO)

Cum au fost surprinși mai mulți tineri din județul Tulcea în timpul grevei CFR! Peste 260 de trenuri oprite în gări din cauza grevei în sistemul feroviar! (VIDEO)Mai multe trenuri de călători din toată țara au fost afectate în această dimineață de o grevă de avertisment a angajaților din sistemul feroviar. 

Blocul Național Sindical prin afiliații săi- Federația Națională Feroviară Mișcare Comercial Vagoane și Federația ELCATEL – a  menționat că a strâns pentru greva de astăzi 17.000 de semnături de la angajații CFR Infrastructură.

Până la ora 09.00 au fost oprite în gări 266 de trenuri (de călători, private și de marfă).

Un grup de tineri din Luncavița, județul Tulcea care mergeau la un festival la Sibiu au coborât pe peron din tren într-o gară din județul Galați și cu chitările au improvizat un concert pentru cei care au fost nevoiți să aștepte două ore în gară.

Citește și: 

Grevă de avertisment în sistemul feroviar! Mai multe trenuri de călători au întârzieri de până la două ore. Situația la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
1:29 pm, septembrie 28, 2023
26°C
cer acoperit de nori
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories